Güncel
Giriş Tarihi : 03-05-2015 13:51   Güncelleme : 03-05-2015 13:51

Samsung'un yeni Avengers temalı Galaxy S6 reklamında Lionel Messi 'İron Man' olursa? [Video]

Güney Koreli Samsung'un geçtiğimiz ay Avengers temalı Galaxy S6'ları satışa sunacağı haberleri gelmiş ve bir çok kullanıcı bu duruma sevinmişti. Ancak Marvel ve Samsung'un bu ortaklığı çok ileri götürdüğü yayınlanan reklam videoları ile ortaya çıktı. Samsung, Marvel firması ile birlikte Galaxy S6 Edge modelini ön plana çıkarmak adına yayınladığı videolarda ünlü futbolcu Lionel Messi, İsviçreli profesyonel bisikletçi Fabian Cancellara, NFL (Amerikan Futbol Ligi) takımlarından Green Bay Packers'ın Running Back'i Eddie Lacy ve Hawaii'li ünlü sörfcü John John Florence'ı ve Kaptan Amerika hayranı bir çocuğu reklam filminde bir araya getirdi.

Samsung'un yeni Avengers temalı Galaxy S6 reklamında Lionel Messi 'İron Man' olursa? [Video]

Güney Koreli Samsung'un geçtiğimiz ay Avengers temalı Galaxy S6'ları satışa sunacağı haberleri gelmiş ve bir çok kullanıcı bu duruma sevinmişti. Ancak Marvel ve Samsung'un bu ortaklığı çok ileri götürdüğü yayınlanan reklam videoları ile ortaya çıktı.

Samsung, Marvel firması ile birlikte Galaxy S6 Edge modelini ön plana çıkarmak adına yayınladığı videolarda ünlü futbolcu Lionel Messi, İsviçreli profesyonel bisikletçi Fabian CancellaraNFL (Amerikan Futbol Ligi) takımlarından Green Bay Packers'ın Running Back'i Eddie Lacy ve Hawaii'li ünlü sörfcü John John Florence'ı ve Kaptan Amerika hayranı bir çocuğu reklam filminde bir araya getirdi.

adminadmin