Ve futbol sahnesinde; zirvede yeni dalgalanmalar, kıpırdamalar oldu! Bir Karadeniz takımı; Giresunspor maşallah koptu geliyor ve haftayı sahasında oynadığı maçta, Altınordu gibi allt yapısı ile Türkiye' nin futbol gündeminde yer alan bir takımı, 2- 0 mağlup ederek, zirveye, liderliğe yükseldi bu hafta.
Gönül istiyor ki hem Giresunspor hem de Yılport Samsunspor birlkte yükselsinler Süper Lig' e ama bu lafla değil icraatla oluyor !
Evet; belli bir galibiyet serisi yakaladık Samsunspor olarak ama maalesef oynanan oyun bizleri memnun edecek düzeyde değil.Tamam koronadan etkilendik de etkienmeyen takım mı var? Yani daha özverili bir mücadele etmemiz, sadece skor değil; göze hoş gelecek bir futbol da sergilememiz gerekiyor.
Ligde; 4 takım 27 puana ulaştı : Keçiörengücü, Samsunspor, Tuzla ve Altınordu. Altay 26, Adana Demirspor 25, İstanbulspor 22 ve Bursaspr da 21 puanla zirve mücadelesi veren takımlar.
Giresunspor 29 puanla haftayı lider geçti. Ben özellikle; Samsunspor karşısında 3-0 ile çok önemli bir galibiyet alan Bursaspor' un; deplasmanda 20 Aralık Pazar günü karşılaştığı İstanbulspor maçına değinmek istiyorum.
















































































































































































































