Spor
Giriş Tarihi : 25-02-2021 07:35   Güncelleme : 25-02-2021 07:35

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam "Ankara'da Yine Bizi Zor Bir Maç Bekliyor!"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, konuk ettiğimiz Eskişehirspor maçının ardından basın toplantısında ligdeki 12 final maçından birini oynadıklarını söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam

Her maçın ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Her maç bizim için şampiyonluk maçı. Hiç rakip ayırt etmeden her maça aynı konsantrasyonla çıkmamız gerektiğini oyuncularımla paylaştım. Geçen hafta İstanbulspor maçına nasıl çıktıysak Eskişehirspor maçına da aynı motivasyonla çıktık. Karşımızda genç, dinamik, çok koşan ve çok mücadele eden bir takım vardı. Özellikle skor dezavantajına düşmediği zaman her ilerleyen dakika onların lehine gelişen ve sahada büyüyen bir takım vardı. Bizim avantajımız maça iyi başlangıç yapmak oldu. Maçın başında golü bulduk ve sonrasında 2-0 getirdikten sonra oyun bizim adımıza daha rahat oldu.  Rakibimiz sistemini değiştirdi” dedi.

Maçın ikinci yarısında bazı oyuncuları dinlendirmek için oyundan aldığını belirten Ertuğrul Sağlam, “Maç öncesinde zaten rotasyon yapmıştık. Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Vukan Savicevic, Guido Koçer'u kadroya almayarak bir şekilde dinlendirmiş olduk. 60'ıncı dakikadan sonra da bazı oyuncuları dinlendirmeye aldık. Sonuç itibariyle bugün maçta hem oynamayan oyuncularımızı oynatma şansı yakaladık hem de İstanbulspor maçının yoğunluğundan etkilenen oyuncularımızı korumuş olduk. Velhasıl hem skor anlamında hem de fiziksel anlamda bugünü iyi geçirmeyi başardık. Kaldı 11 maç. Yine bizi zor bir maç bekliyor Ankara'da. Pazar günü bizim için hayati bir maça çıkacağız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum iyi oynadılar bize keyifli bir maç izlettirdiler” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN