Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-07-2021 11:53   Güncelleme : 15-07-2021 11:53

Samsunspor U19 Takımı Şampiyon Oldu

Samsunspor U19 Takımı Birinci Lig’de şampiyon oldu. Futbol alt yapısı güçlü olan Altınordu ve Bursaspor gibi güçlü takımları geride bırakıp ligi lider bitirmiştik. Play-offlarda yarı finalde Bursaspor’u 4-0 yendik. Finalde ise 1-0 geriye düştüğümüz maçta Balıkesirspor’u 2-1 yenip şampiyon olduk.

Samsunspor U19 Takımı Şampiyon Oldu

Bazıları bu başarıyı küçümseyebilir ama bana göre bu büyük bir başarıdır çünkü Altınordu ve Bursaspor’un alt yapı konusundaki başarısı geçmişten bugüne ortadadır.  Gençlerimiz şampiyon olarak göğsümüzü kabarttı.

Samsunspor’un alt yapı ekibi çok büyük bir iş başarmış. Oyuncular gerçekten ışıl ışıl parlıyor. Daha önce alt yapıdan gelen oyuncuları da biliyoruz. Ne koşmayı biliyorlardı ne müdafaa yapmayı biliyorlardı ne pozisyon almayı biliyorlardı ne de top stop edebiliyorlardı. Maşallah bu çocuklar her şeyi mükemmel bir şekilde öğrenmişler.

Başta Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederiz. Daha önce yazmıştım yine yazayım “Bu U19 takımından birkaç oyuncuyu bu yıl A Takım’a yerleştirelim, gençlerimizi geliştirelim, varsın şampiyonluk bir yıl geç gelsin.” diye. Ben yine aynı düşüncedeyim.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN