Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 20-10-2021 11:59   Güncelleme : 20-10-2021 11:59

Sayın genel başkan yardımcımız ne yapıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve dahi Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan CHP Samsun’da oylarını arttırırken ne yapıyor.

Sayın genel başkan yardımcımız ne yapıyor!

Ne gibi bir çözüm, ne gibi bir çare yolları arıyor.

Yoksa Çiğdem Hanım, Samsun’un ablası olmaktansa çocuklarının ‘dede’ diye hitap ettiğiyle övündüğü Reis’in manevi kızı olmayı tercih mi ediyor.

ORC Araştırma Şirketi, Samsun'un da aralarında bulunduğu Gaziantep, Malatya, Ankara, Bursa, Aydın, Balıkesir ve Adana gibi illerde Z kuşağı ile seçim anketi yaptı.

ORC Araştırmanın gerçekleştirdiği Samsun anketinin sonuçlarına göre CHP ve İYİ Parti oylarını arttırdı. CHP ve İYİ Parti'nin oy oranını en çok artırdığı 5 il arasında ise ankete göre Samsun zirvede yer aldı.

CHP Samsun’da oylarını artırırken Çiğdem Hanım ne yapıyor sosyal medyadan bir bakalım;

Sadece Ekim ayı…

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan, #TBMM 27. Dönem 5. Yasama Yılı Açılış’nda hitaplarını gerçekleştiriyor.

Cumhurbaşkanımız, @RTErdogan: Su yönetimi konusunda elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmekte kararlıyız.

Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı Birim Toplantımızda; ülkemizin ‘Yeşil Kalkınma’ hedefi ve hayata geçireceğimiz yeni çalışmaları Başkan Yardımcılarımızla birlikte değerlendirdik. Hayırlı olsun. @csk_bsk

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan, @Akparti Grup Toplantımızda hitaplarını gerçekleştiriyor.

Genel Merkezimizde, @AKKADINGM Başkanımız Sn. @aysekesir'in daveti ile bir araya geldiğimiz toplantıda Kadın Kollarımızın yeni dönem çalışmalarını Milletvekillerimiz ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyelerimiz ile birlikte istişare ettik.

Paris Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi @TBMMGenelKurulu ’nda kabul edildi. Hayırlı olsun.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN