Güncel
Giriş Tarihi : 26-05-2022 17:06   Güncelleme : 26-05-2022 18:06

Sharpie Kalem Çeşitleri

Sharpie kalem çeşitleri kullanım özellikleri rengi ve set halinde satışa sunulması gibi birden fazla duruma göre ayrılır.

Sharpie Kalem Çeşitleri

Kalem modelleri set tasarımlarına göre de ayrıldığı görülür. Sharpie kalem çeşitlerinden olan keçeli kalem modelleri set halinde satışa sunulur. Bu setlerde kertenkele gözü kaplumbağa ve gergedan gibi pek çok farklı temaya sahip olur.

Sharpie Kalem Modelleri İle Renkli Çizimler

Sharpie kalem modelleri birden fazla özelliği ile öne çıkar ve pek çok alanda kullanıldığı görülür. Uzun senelerdir tercih edilen kalem markalarından olan sharpie kalemleri gün geçtikçe geliştirilmiş ve farklı çeşitleri ortaya çıkmıştır.

Sharpie Kalem Fiyatları

Sharpie kalem modelleri ve özellikleri farklı unsurlara bağlı olarak değişir. Ürün yelpazesi içinde değerlendirildiği zaman kalem setleri tekli kalem ucu özellikleri renkli tasarım ve kullanım alanına göre farkları ortaya çıkar. Bu durumda model ve özellik çeşitliliğini göstergesidir. Farklı çeşitlerinin beraberinde sade siyah kalem klasikleşmiş modellerde yer alır. Siyah kalemler tekli şekilde bulunabileceği gibi içinde de tekli olarak yer alan modelleri https://www.guvensanat.com/sharpie sitesinde mevcuttur.

Recep YAZGANRecep YAZGAN