Eğitim
Giriş Tarihi : 19-04-2014 11:15   Güncelleme : 19-04-2014 11:15

SİMGE DERGİSİNDEN MÜJDE

Simge Dergisi Bafra Temsilcisi Ahmet Mücahid YILDIZ İmam Hatip Orta Okulunda Okuyan öğrencilere müjdeli haberi verdi.

SİMGE DERGİSİNDEN MÜJDE
Mücahid Yıldız Simge Dergisinin tanıtım çalışmalarının Bafra’da ve Samsun İl sınırları içerisinde büyük bir coşku ve heyecanla devam ettiğini belirtti.

Yaptığı yazılı açıklamada Yıldız İmam Hatip Ortaokuluna devam eden öğrenci kardeşlerini de unutmadıklarını belirterek; Bizler İmam Hatip mezunu, mensubu ve İlahiyat öğrencileriyle beraber hazırladığımız bu dergiyi ulaşabileceğimiz her alana ulaştırmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. İmam Hatiplerin sesi olan bu dergi İmam Hatip Okullarının ve bulundukları şehirlerin tanıtımı noktasında büyük bir role sahip olacaktır. Dergimiz ilerleyen yıllarda bütün öğrencilere hitap ederek tüm gençliği muhatap alacaktır.’’dedi.

Yıldız ‘’İmam Hatip Orta Okulu Öğretmenleri ve idarecileriyle görüştük dergimizi onlarda çok beğendiler, Böyle bir çalışmaya hakikaten ihtiyacımız var dediler. Yaptığımız görüşmelerde İmam Hatip Orta Okulları için onların seviyelerine uygun bir ek sayı çıkarılabileceği önerilerinde bulundular. Bizde arkadaşlarımızla oturduk ve ‘’Simge Dergisi Orta Okul ek sayısını çıkarmaya’’ karar verdi. Çıkaracağımız bu ek sayıyı, bulmacalarla, Fıkralarla ve eğitici oyunlarla eğlenceli hale getirerek vermek istediğimiz İmam Hatip şuurunu daha iyi verebileceğimiz kanaatine vardık. Dergimizin ek sayısının hazırlıkları da başladı. İnşallah yakın bir zaman diliminde muhataplarıyla buluşacaktır.’’dedi.
adminadmin