Güncel
Giriş Tarihi : 10-07-2015 17:30   Güncelleme : 10-07-2015 17:30

Sinop'ta plaj voleybolu turnuvası başladı

SİNOP (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Sinop Belediyesi öncülüğünde organize edilen "TVF Pro Beach Tour 2015 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" Sinop'ta başladı

Sinop'ta plaj voleybolu turnuvası başladı

SİNOP (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Sinop Belediyesi öncülüğünde organize edilen "TVF Pro Beach Tour 2015 Uluslararası Plaj Voleybolu Turnuvası" Sinop'ta başladı.

Serilerin Fikret Övet Caddesi Kumkapı sahilinde başlayan Sinop etabında, 10 bayan ve 16 erkek takımı şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.

 Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, yaptığı açıklamada, "TVF Pro Beach Tour ve Sinop Belediyesinin katkılarıyla Sinop turu harika başladı. Maçlar kıyasıya devam ediyor.Gün boyu ve akşam da devam edecek olan maçlar yarın öğleden sonra da sürecek. Şu an burada kıyasıya maçlar oynanıyor ancak hava çok sıcak. Sahadakilerin işi çok zor ama maçlar bir o kadar zevkli geçiyor. Pazar günü final maçları akşam 5 ve 6' da oynanacak ve NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak" dedi.

Turnuva sonunda dereceye giren 12 takıma 32 bin lira para ödülü verileceği bildirildi.

adminadmin