Güncel
Giriş Tarihi : 07-01-2015 17:30   Güncelleme : 07-01-2015 17:30

SMS yoluyla KETEM'e 3 bin kişi davet edildi

SİNOP (AA) - Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin hazırladığı yazılımla SMS yoluyla KETEM'e 3 bin kişinin davet edildiği bildirildi

SMS yoluyla KETEM'e 3 bin kişi davet edildi

SİNOP (AA) - Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinin hazırladığı yazılımla SMS yoluyla KETEM'e 3 bin kişinin davet edildiği bildirildi.

Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi İsmail Umut Duran, öğrencilerle birlikte, Atatürk Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezinde (KETEM) çalışan doktorların desteği ile toplu mesaj gönderme yazılımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Duran, "Bu yazılım ile Sinop'ta 3 binden fazla kişinin kanser taraması için SMS yoluyla KETEM'e davet edilmesi sağlandı" dedi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış Bayraklı ise, "Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin eğitim aldıkları alanda sosyal sorumluluk bilinci ile yaptıkları projeyi gerçekleştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

adminadmin