Güncel
Giriş Tarihi : 05-05-2020 17:28   Güncelleme : 05-05-2020 17:28

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in Kaçak Villasına Yıkım Kararı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’in eşi Hülya Özdil adına kayıtlı olan Bodrum'daki villanın usulsüz ve kaçak olarak yapıldığının tespit edilmesi üzerine Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi.

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in Kaçak Villasına Yıkım Kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaçak yapıların yıkılmasına karar verdi.

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki 'kaçak villası' Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı harekete geçirdi.

Yapılan incelemeler sonucunda Yılmaz Özdil'in, villasında ruhsata aykırı birçok bölümün olduğu tespit edildi.

 

YAPI KAYIT BELGESİ İPTAL EDİLDİ

Bakanlığa bağlı il müdürlüğü ekiplerinin tespitleri sonucu, Özdil'in villa için yalan beyan vererek aldığı Yapı Kayıt Belgesi dün iptal edildi. Yılmaz Özdil'den kaçak villa savunması! Battıkça battı

Bodrum Bitez'deki kaçak villası ile gündemden düşmeyen Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil villa ile ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz Özdil villa açıklamasında suçu siteyi yapan şirkete attı.

Sözcü yazarları Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Gökmen Ulu’nun SözcüTV'de yaptığı programda Yılmaz Özdil'in kaçak villası gündeme geldi. Yılmaz Özdil konuyla ilgili ilk defa açıklama yaparak kendini savundu.

Bodrum'un Bitez sahiline kondurduğu kaçak villası hakkında konuşan Yılmaz Özdil yarım saat konuştu ama hiç bir şey anlatmadı. Üstelik suçu siteyi yapan şirkete attı.

 

Villanın fiyatı ve büyüklüğü ile ilgili yapılan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını belirten Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, villayı Mustafa Kemal Atatürk kitabını yazmadan önce aldığını ifade etti.

 

SİTEYİ YAPAN ŞİRKETE ATTI

Yılmaz Özdil villa ile ilgili şunları söyledi: "Evi yapan biz değiliz, evi yapan sitenin şirketi. Bu inceleme neticesinde Bodrum Belediyesi bir açıklama yapacak. Bunu bekliyoruz, sonra açıklama yapacağım.

Bu arada evimin fotoğraflarını çeken, yayınlayanlarla daha sonra hesaplaşacağız. Bodrum Belediyesi kaçaksa yıkar, değilse de değil der."

Recep YAZGANRecep YAZGAN