Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 10-06-2020 12:39   Güncelleme : 10-06-2020 12:39

Tarık Kaptan / Süper Lig Başlıyor!

Tarık Kaptan  / Süper Lig Başlıyor!

Tarık Kaptan, Samsunspor’u bilen, tanıyan herkesin bildiği bir insandı. Sadece Samsunsporluydu ve bununla da gurur duyardı. Tarık Kaptan, İsmail Uyanık yönetimlerinde görev yapmış bir diş hekimiydi. Mesleğimiz icabı bazen bir araya gelir Samsunspor ile ilgili konuşurduk. Ona  “Son İsmail Uyanık yönetimde ismin yok” dediğimde “Ben Samsunsporluyum ve Sayın Uyanık’a inanıyorum. Yönetimde ismimin olup olmamasının bir önemi yok Uyanık bana hadi dediğinde nereye diye sormam bile. Ben Samsunspor için hayatımın en güzel günlerini, en güzel zamanlarını verdim” diyerek Samsunspor sevgisini ifade ediyordu.

Ve ilave etmişti “Diş hekimliği emek ile yapılan bir meslek. O günlerde koltukta hasta bırakıp gittiğim olmuştu. Muayenehaneye uğrayamadığım gün, uğradığım günlerden fazlaydı. Onun için işlerim çok aksamıştı ama Samsunspor için her şeye değerdi. Dolayısı ile Samsunspor’un peşinde olmaktan hiç pişmanlık duymadım ama kazanabilecekken kazanamadıklarımı düşündüğümde yine de Samsunspor için her şeye değerdi diyorum” demişti.

Kimin ne niyetle neler yaptığını biz bilemeyiz. Biz, kişinin sözünü esas kabul ederiz. Samsunspor iz bırakan bir yöneticisini kaybetti. Tarık Kaptan hastaydı ve tedavi görüyordu. Allah C.C. taksiratını affeylesin inşallah.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN