Güncel
Giriş Tarihi : 02-05-2015 14:53   Güncelleme : 02-05-2015 14:53

Tbf Başkan Adayı Arıboğan Edirne’de

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan adaylığını açıklayan Lutfi Arıboğan, Edirne’de kentin basketbol temsilcileri ile bir araya geldi

Tbf Başkan Adayı Arıboğan Edirne’de
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkan adaylığını açıklayan Lutfi Arıboğan, Edirne’de kentin basketbol temsilcileri ile bir araya geldi.
Yurdun dört bir yanındaki kulüpler ile bir araya gelmeye devam eden Arıboğan, Edirne Belediyesi Edirne Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Arıboğan, Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu ve Kulüp Menajeri Sanem Helvacıköylü tarafından karşılandı. Edirne Meriç nehri kıyısında gerçekleşen sohbette Edirne Belediyesi Edirne Spor Başkanı Murat Başkanı Murat Boyacıoğlu şehir kulüplerinin sorunlarından bahsetti.
Lutfi Arıboğan ise artık basketbolda yeni bir sayfa açma gerekliliğinden bahsederek basketbolda kendini önceleyen federasyon anlayışından kulüpler ve sporcular ile birlikte yeniden geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen bir federasyon anlayışına geçilmesinin gerekliliğini vurguladı.
Edirne Belediyesi Edirne Spor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, 27 Mayıs’ta gerçekleşecek olağanüstü genel kurul sonrası başlamasını umut ettikleri yeni dönemden umutlarını ve beklentilerini dile getirerek Lutfi Arıboğan’a desteklerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Arıboğan, ayrıca önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek Edirne Belediyesi Edirne Spor Kadın Basketbol Takımı’na başarılar dilerken, Trakya bölgesinin potansiyelinin çok daha büyük olduğuna vurgu yaptı.
adminadmin