Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-11-2020 07:33   Güncelleme : 26-11-2020 07:35

Tekkeköy Kırsal Bölgelerine Beton Yol Yapılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Tekkeköy ilçesi Kadıgeriş ve Kargılı mahallerinde yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan beton yol tamamlandı.

Tekkeköy Kırsal Bölgelerine Beton Yol Yapılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin çeşitli noktalarında yapılan ve Türkiye’de birçok yerel yönetim ile kuruma örnek olan beton yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından devam eden asfalt ve sathi kaplama faaliyetlerinin yanı sıra beton yol çalışmaları da aralıksız bir şekilde ilerliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in büyük önem verdiği ‘İş birliği’ çerçevesinde, ilçe belediyeleriyle birlikte yapılan protokollerle, mahalle ve grup yolları standartları yüksek, konforlu bir ulaşıma kavuşuyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Tekkeköy ilçesindeki Kadıgeriş ve Kargılı mahallerindeki beton yol çalışmaları da tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

 

İKİ MAHALLE DAHA TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi'nin beton yol çalışmalarıyla Türkiye'ye örnek olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Demir, "Birlikten güç doğar anlayışıyla çalışıyor ve sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Asfalt seferberliğinin yanı sıra arazi ve iklim şartlarına bağlı olarak beton yol çalışmaları da yapıyoruz. Tekkeköy Belediyemizle birlikte başlattığımız çalışmalarla, Kadıgeriş Mahallesi'nde bin 500, Kargılı Mahallesi'nde ise bin 450 metre beton yol yapımı bitti. 17 ilçede belirli bir program dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da ilçe belediyelerimizle birlikte mahallelerimizin sorunlarını çözmek için tam bir koordinasyon halinde faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN