Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2017 12:58   Güncelleme : 12-07-2017 12:58

Tekkeköy’de Olimpiyat Heyecanı

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın resmi maskotu Çakır, olimpiyatların resmi açılış ve kapanış töreninin yapılacağı ilçe olan Samsun Tekkeköy ilçesi Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret etti.

Tekkeköy’de Olimpiyat Heyecanı

18-30 Temmuz tarihleri ararsında Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek Dünyanın en büyük 3. Spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın tanıtım etkinlikleri sürüyor. Deaflympıcs 2017 resmi maskotu Çakır, tanıtım etkinlikleri kapsamında Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret etti. Maskot Çakır, Tekkeköy Belediyesi çalışanlarıyla selamlaşarak belediye binasını gezdi.

Olimpiyatların resmi açılış ve kapanış töreni Tekkeköy’de yapılacak

18-30 Temmuz tarihleri ararsında Samsun’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dünyanın en büyük 3. Spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için Tekkeköy Belediyesinin tüm imkanlarının seferber edildiğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Tekkeköy olarak olimpiyatlar için her alanda hazırız. Dünyanın en büyük 3. Spor organizasyonunun resmi açılış ve kapanış törenleri ilçemizdeki yeni Samsun spor stadında yapılacak. Bu ilçemiz için büyük bir onur ve gurur kaynağı. Binlerce yerli yabancı sporcu ve misafir şehrimizde ağırlanacak. Bizde ilçe olarak bu bilinç ile hareket ediyoruz. Özellikle tanıtım noktasında ilçemizin tamamında yer alan açık hava tanıtım tabelaları, bilbordlarımız ve belediye binamız başta olmak üzere birçok noktada Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gönderilen olimpiyat görselleri yer alıyor. Dünyanın 3. Büyük spor organizasyonunun şehrimizde yapılması Samsun’umuz için büyük bir şans. Bizlerde bu büyük organizasyona destek vermek, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tarihin doğduğu kent Tekkeköy Dünyanın en büyük 3. Spor organizasyonu 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarının tanıtımı ve ilçenin fiziki yapısının hazırlanmasının yanında tüm tesisleri ile hazır. Bu önemli organizasyonun şehrimizde gerçekleştirilmesini sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Samsun’u bu uluslar arası organizasyona katılım sağlamaya ve 18 Temmuz 2017 Salı günü ilçemiz 19 Mayıs stadyumunda düzenlenecek olan olimpiyatların resmi açılış coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum’’ dedi.

adminadmin