Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-06-2019 17:35   Güncelleme : 19-06-2019 17:39

Terme’de Yürüyüş Yolu Çalışmaları Başladı

Terme Belediyesi tarafından ilçede yürüyüş ve bisiklet yolunda kazmalar vurularak çalışmalar hızlı bir şekilde başladı. Yapılan çalışmayla Terme’nin modern bir sosyal yaşam alanına kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Ali Kılıç, “’Terme halkı her şeyin en güzeline layıktır’’ dedi.

Terme’de Yürüyüş Yolu Çalışmaları Başladı

Terme Belediyesi doğayla iç içe bir alanda yeni yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Belediye Fen İşleri ve Park ve Bahçeler müdürlüğü işbirliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe karayolu köprüsünden başlamak üzere kuzeye doğru çangallar mahallesi köprüsüne kadar olan bölümde bisiklet ve yürüyüş yolları yapılacak.

“PEYZAJ, AYDINLATMA VE OTURMA ALANLARI”

Aynı bölgede yine bu çalışmalar çerçevesinde peyzaj, aydınlatma ağaçlandırma ve yeşillendirme yapılması da planlanıyor. Bin 700 metre alan içerisinde insanların uzun süre vakit geçirebileceği güzergahta 1,50 m genişliğinde bisiklet yolu ve 2 metre genişliğinde koşu ve yürüyüş yolu yapılacak. Proje kapsamında, dekoratif aydınlatma direkleri kullanılarak aydınlatma çalışması da yapılacak.

 “MUTLU YARINLAR İÇİN”

İlçede yürüyüş ve bisiklet yolları ile ilçedeki halkın sosyal yaşamına güzellik katmak istediklerini ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yapımına başladığımız yürüyüş ve bisiklet yolumuzla, vatandaşlarımızın günün stresini atıp, temiz havada spor yapıp, güvenli ortamda bisiklete binebilmelerini istiyor, sağlıklı yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha sağlıklı ve daha güzel bir Terme için çalışıyoruz. Hayata geçireceğimiz bir birinden önemli projelerimizle farkımızı ortaya koyarak, vatandaşlarımıza daha aydınlık bir gelecek ve mutlu yarınlar için yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“TERME’YE DEĞER KATACAK”

Projenin ilçeye değer katacağını da vurgulayan Başkan Kılıç, “Biz Terme’yi ve Terme’lileri seviyoruz. Terme bizim sevdamız. Termemize yapılan her şey bu şehre ve bu şehrin insanına kalacak. Şehrimizin insanı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Bu can, bu beden bende olduğu sürece görevimi en iyi ve en güzel şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağım. Şehrimizin her köşesini nakış nakış işleyeceğiz. İlçemiz, insanların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehir olacak’’ ifadesini kullandı.

adminadmin