Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 08-12-2020 09:19   Güncelleme : 08-12-2020 09:19

Türkiye’yi Siyah Gözlüklüler Yönetiyor!

Muhalif cemaat önderi, Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, “Kendine devlet diyen 'siyah gözlüklüler' var. Sadece MİT değil. MİT’ten olmayanlar da var. 15 Temmuz'un siyasi ayağı diyorlar ama bir de 'derin ayağı' var 15 Temmuz'un. Kimse söz etmiyor bu derin ayaktan. AKP'ye de 'söz edersen her şeyi açıklarız' diyorlar” dedi.

Türkiye’yi Siyah Gözlüklüler Yönetiyor!

Alparslan Kuytul, Kronos internet haber sitesine verdiği mülakatta çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

O mülakattan çarpıcı bölümleri;

Siyah gözlüklüler, kim olacak? Hakim şöyle bir baktı kağıda… ‘’Bir, iki, üç’’ dedi. ‘Terör örgütüne 3 defa üye olmak’’ dedi. Sonra bir daha baktı, ‘’Yok yok dörtmüş’ dedi. ‘’Terör örgütüne 4 defa üye olmak’’ dedi. Böyle bir şey olabilir mi? İnsan bir defa üye olur. Zaten onu yazanlar iyi anlatamamışlar hakime, hakim zaten yemeği yemişti uykusu geliyordu zaten. Hakimin olaydan haberi yok, bir şey bildiği yok. Sulh ceza hakimi. Zaten eskiden sulh ceza yoktu. Bunu yeni koydular, birkaç yıldır koydular. İstedikleri adamı tutuklatmak için tutuklu yargılamanın önünü açmak için. Bu hakimlere talimat geliyor, liste veriliyor. ‘Şunları tutukla, şunları bırak’ diyorlar. Bunlar adeta kasap gibi insanları biçiyorlar böyle.

 

HAKİM BİLE SUÇLAMANIN BİR ÖRGÜTE 4 KEZ ÜYE OLMAK OLDUĞUNU SANDI

Bir örgüte 4 defa üye olmak gibi bir şey olabilir mi? Sonradan anladık ki 4 ayrı örgütmüş. Anladım ki yanlış konuşuyor kendisine söyleneni de anlamamış. Dedim ki, ‘Hakim bey bu dört örgüt hangisi?’’ Eğer kastınız ”FETÖ” dediğinizse ben onları yıllardır eleştiriyorum. Böyle bir beraberliğim yok. Eğer PKK’ysa ben yıllardır onları da eleştiriyorum. Yaptıkları eylemlerin gayri meşru olduğunu, böyle hak arama olamayacağını söylüyorum. DAİŞ’se, beni ölümle tehdit etti, dedim. Ben tahmini konuşuyorum yani hakim de bilmiyor hangi 4 örgüt. Dosyada da yazmıyor. Böyle bir komedi yani. Tiyatro. Laf olsun diye yapıyorlar. Verilen listeye göre tutukluyor hapse gönderiyorlar.

 

SİYAH GÖZLÜKLÜLER’ DEVLETE HÜKMEDEN, HÜKÜMETİN ÜZERİNDE GÜÇLER

Devlete hükmeden, hükümetin üstünde güçler… Bunlar kendilerini göstermez, bunları tanıyamayız ama her devlette bir derin devlet var. Bunlar hükümetlere müsaade ederler, kurulmasına izin verirler, hamal olsunlar diye. Düşünün ki bir fabrika var bu fabrikada işçiler var mühendisler var, müdür var bir de patron var. İşçilerin, mühendislerin ve müdürün iyi çalışması kime yarar patrona yarar. Müdür, mesela burayı ben büyüttüm, burada artık benim dediğim olacak, diyebilir mi? Patron varken müdür bunu söyleyebilir mi? Bütün yetki patronda değil midir? Türkiye’de hükümetler müdürdür devlet patrondur.

 

SENDEN EVVELKİLER DE OLAMADILAR

Geçen gün Tayyip Erdoğan ‘fikren iktidar olamadık’ dedi. Bana bu soru soruldu Cuma sohbetinden sonra, cevaben dedim ki ‘zaten kimse olamaz, senden evvelkiler de olamadılar. Tansu Çiller de olamadı, Özal da olamadı, Erbakan da olamadı, Demirel bile olamadı. Tansu Çiller ve Demirel laik oldukları halde devlet hiçbir zaman başka fikre müsaade etmez. Hep onlar iktidardır yalnız fikren değil güç olarak da iktidar olamazsınız hiçbir zaman. Parlamentoda sayınızın fazla olması istediğinizi yapabileceğinizi göstermez; gerçek güçler başkalarının elinde.

 

AKP-CEMAAT ORTAKLIĞINI DA SİYAH GÖZLÜKLÜLER BİTİRDİ

Cemaatle olan bağlantısı da 17-25 operasyonuyla bitirildi. Hatta ondan önce 7 Şubat MİT operasyonuyla başladı aslında problem. Yanlışlar yaptırıldı. Bu talimatlar nereden bilmiyorum. En tepeden mi daha aşağıdan mı bilmiyorum. Siyah gözlüklüler nereyle irtibat kurdular da bu yanlışı yaptırdılar. Hükümetle tamamen arayı bozmak için böyle bir operasyon yaptırıldı. Tayyip Erdoğan’ı kızdırdılar. Bu birliktelik bitirilmeye çalışıldı ve sonunda da olan oldu zaten.

 

BEN ‘SİYAH GÖZLÜKLÜLER’ DİYORUM İÇİNDE MİT’TEN OLAN VAR OLMAYAN VAR

Türkiye’deki gerçek gücü ortaya çıkarması lazım. Sürekli hükümeti suçluyoruz ya. Aslında hükümetin de üzerinde bir güç var. Aslında hükümet günah keçisi olmuş  durumda. Kendi yapmadığından da hesap veriyor şu anda. Başkaları hiç gündemimizde yok. Biraz onların da ortaya konulması lazım. Hakim hiç bilmediği halde beni nasıl tutukluyor. Bu listeyi kim verdi hakime?

Ben siyah gözlüklüler diyorum. İçinde öyle olan var olmayan var. Bunlar kendine devlet diyenler. ‘Devlet benim’ diyenler, ‘Beni eleştiremezsin’ diyenler. Siyah gözlüklüler dediğim sadece MİT değil. MİT’ten olmayanlar da vardır. MİT’in içinde olup bunlar gibi düşünmeyenler de vardır. Bir kurumun hepsini aynı kefeye koymak doğru olmaz. Bence bu yapılanlardan rahatsız olan bir sürü MİT elemanı da vardır. Çünkü yapılan şeyler vicdana sığmayan şeyler.

Kaynak: kronos34.news

Recep YAZGANRecep YAZGAN