Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-03-2023 12:21   Güncelleme : 30-03-2023 12:21

Ürün Gramajları Mercek Altında

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ilçe genelde vatandaşların sağlığı ve güvenliği için denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ürün Gramajları Mercek Altında

Canik Belediyesi tüm birimleriyle ilçe halkına hizmet etmek için sahadan bir an olsun ayrılmadan çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda alışveriş yapabilmeleri ve olası olumsuz durumların önüne geçmek adına denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına sahada denetimlerini sürdüren Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan tüm marketlerde hijyen, son tüketim tarihi, gramaj, reyon ve kasa fiyatlandırmaları denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Ürün Gramajları Mercek Altında

İlçede faaliyet gösteren tüm marketleri Ramazan ayında sıkı bir şekilde denetlemeye devam eden Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri herhangi bir uygunsuzluğa göz açtırmıyor. Marketlerde bulunan tüm ürünleri tek tek kontrol eden ekipler, ürünlerin hijyen, son tüketim tarihi, gramaj, reyon ve kasa fiyatlandırmalarını kontrol ediyor. Reyonlarda satışa sunulan ürünlerin üzerinde yazan gramaj ile gerçek gramajlarının kontrollerini sağlayan ekipler, ilçe halkına aldatıcı ve yanıltıcı bir şekilde ürün satışı yapılmasına asla müsaade etmiyor.

 

 

 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN