Güncel
Giriş Tarihi : 17-11-2021 16:54   Güncelleme : 17-11-2021 16:54

Veri.cloud

Veri Cloud, 2012 yılında kurularak sektöre giriş yapmıştır ve bu sektörde isminden fazlasıyla söz ettirmektedir.

Veri.cloud

CRM sektörü, şirketlerin müşterileri karşılıklı olan etkileşimlerinin kaydedilmesi ile ortaya çıkan veriler ile beraber şirketlerin ticari ilişkilerini güçlendirmek ve kar oranlarını arttırmak için kullandıkları teknoloji ve stratejilerin bütünün kullanılmasıdır.

Veri.cloud Nedir?

Veri Cloud, Salesforce'a bağlı olarak çalışmalarını küresel boyutta sürdüren ve kurulum, proje, geliştirme gibi çeşitli faydaları ve hizmetleri bulunan teknoloji ve danışma hizmeti veren köklü bir şirkettir.

Veri.cloud Hizmetleri Nelerdir?

Salesforce tarafından Veri Cloud ile müşterilerine çeşitli hizmetler sunulmaktadır. Bu platform App Cloud üzerinde özel projelere bağlı olarak çalışmalarını yürütmektedir. Uygulama geliştirme gibi çeşitli gelişim konularında Veri Cloud ekibinin bilgi ve birikimi oldukça üst düzeyde bulunmaktadır. Veri cloud ekibi, gelişim ve iyileştirmelere Türkiye, Avrupa ve Amerika'daki müşterilerine ulaşmakta ve daha geniş kitlelere ulaşmak adına emin adımlarla çalışmalarına yoğunlukla devam etmektedirler.

Veri cloud ekibinin çalışmalarını sürdürürken genel olarak amacı şöyledir. Müşterilerin Salesforce ürünlerinden ve internet üzerinde bulunan platformdan faydalanarak satış, satış yapıldıktan sonra ise müşterilerine destek, son olarak ise, pazarlama faaliyetleri konusunda müşterilerin başarıya ulaşmalarını sağlamaya fazlasıyla yardımcı olmaktadır. Kurulum, projeleri uygulayıp geliştirme, appexchange için gerekli uygulamalar geliştirme konusunda çeşitli hizmetler vermesinden dolayı amaçları bu yönde ilerlemektedir.

Veri.cloud'da Bulunan Özellikler

veri.cloud ekibi tarafından geliştirilen ve uygulanan hizmetlerin çeşitli özellikleri bulunmaktadır. Veri cloud ekibinin irtibat bilgileri ve yönetimi konusunda Sales Cloud tabanına açıktır. Veri cloud ekibi tarafından verilen hizmetler aracılığı ile beraber işletmelerin fırsatlarının farkına varılması için kapı açılmaktadır.

Şirket bünyesinde bulunan yazılımcılar tarafından geliştirilen uygulamalar sayesinde projelerin takip edilmesini ve yeni projeler oluşturulurken gereken prensiplerin oluşturulmasına yardımcı olunmaktadır.

Veri Cloud ekibi, Salesforce altında satışlardan sağlanacak veriler ve satış hedefleri arasından adeta bir köprü görevi görmektedir. Bu sayede sergilenen satış performansı ve kar için gerekli satış hedefleri belirlenmektedir. Bunun sonucunda satış için belirlenen hedeflerin gerçekleşme olasılığı ve gerçekleşenler hakkında ayrıntılı grafikler ve özetler ortaya çıkarılmış olur.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN