Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2023 18:05   Güncelleme : 27-03-2023 18:05

Yarınlar İçin Enerjimiz Var

Samsun'da 14 Mayıs seçimleri için yapılan temayül yoklamasında her kesimden yakın ilgi gören AK Parti Milletvekili Aday Adayı Muhammet Üstün, “AK Parti için Recep Tayyip Erdoğan için bu ülkenin geleceği, Samsun’un yarınları için harcayacak enerjimiz var” dedi.

Yarınlar İçin Enerjimiz Var

 

AK Parti Samsun İl Başkanlığınca, Milletvekili Genel Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da yapılan temayül yoklamasında AK Parti 28. Dönem Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaparak Tekkeköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinden ayrılan Muhammet Üstün de yer aldı.

Temayül yoklamasında her kesimden yakın ilgi gören Muhammet Üstün, “Kuruculuktan bu yana içinde bulunduğum AK Parti ailesinin bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice yollar aştık nice hizmetler gerçekleştirdik. Nicelerini gerçekleştirmek için de yaklaşan seçimler bizler için ülkemiz için büyük önem taşıyor. Hem teşkilatlara hem millete hizmet etmek için, teşkilatın her kademesinde görev yaptığım AK Parti ailesine 28. Dönem Milletvekilli olarak hizmet edebilmek adına ben de aday adaylığımı ilan ettim. Gittiğimiz her yerde, görüştüğümüz herkesle bu ülke için vizyonumuzu, geleceğe dair hedeflerimizi Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda ülkemizin geldiği noktayı paylaşıyoruz. AK Parti için Recep Tayyip Erdoğan için bu ülkenin geleceği, Samsun’un yarınları için harcayacak enerjimiz var. Temayül yoklamasında da yakın ilgileriyle bizlere teveccüh gösterdiler ve desteklerini esirgemediler. Bizlerle bu heyecanı paylaşan bizim bu yürüyüşümüze destek olan herkese, bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN