Güncel
Giriş Tarihi : 07-04-2015 00:30   Güncelleme : 07-04-2015 00:30

Yaz Kış Odamdayım, Dersimin Başındayım Projesi

ORDU (AA) - Çamaş ilçesinde, Yaz Kış Odamdayım, Dersimin Başındayım Projesi kapsamında, 50 öğrenciye çalışma masası ve sandalye hediye edildi

Yaz Kış Odamdayım, Dersimin Başındayım Projesi

ORDU (AA) - Çamaş ilçesinde, Yaz Kış Odamdayım, Dersimin Başındayım Projesi kapsamında, 50 öğrenciye çalışma masası ve sandalye hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca ortak yürütülen projede, başarılı oldukları tespit edilen 50 öğrenciye çalışma masası ve sandalye hediye edildi.

Kocaman İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü önünde düzenlenen dağıtım törenine, Kaymakam Hasan Gökpınar ve vekili Abdul Kadir Cürebal, Çatalpınar Belediye Başkanı Alaattin Giden, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan ve yardımcısı Avni Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ile çok sayıda daire amirinin yanı sıra öğrenciler ve müdürleri katıldı.

İlçedeki öğrencilerin başarılarına katkıda bulunmak amacıyla bu projeyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaymakam Gökpınar, “Hazırlanan projenin amacı, bölgenin kış şartları ile maddi imkansızlıklar nedeniyle ailesiyle yaz ve kış aynı odada kalan, ders çalışma masası olmayan başarılı öğrencilerimize düzenli bir ders çalışma odası kurmaktır. Bu kapsamda başarılı öğrencilerimizi tespit ederek evlerine çalışma masası kurduk. Çocuklarımız ve aileleri çok mutlu oldu” dedi.

Gökpınar, ders çalışma masası ve sandalyelerinin öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

adminadmin