Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-01-2019 10:50   Güncelleme : 21-01-2019 10:50

Yedaş insan hayatını hiçe sayıyor!

Yedaş insan hayatını hiçe sayıyor!

Samsun'un Canik ilçesinde Balıkçı Barınağı alanında bulunan elektrik direklerinin ölüm saçtığını ve 4 ay önce YEDAŞ'a dilekçe vermelerine rağmen hiç bir önlem alınmadığını belirten iş insanı Kemal Malkoç, YEDAŞ'a adeta isyan etti.

DÖRT AYDIR HİÇ KİMSE GELMEDİ

Samsun'da balıkçı barınaklarının bulunduğu yerin işletme sahibi Kemal Malkoç, YEDAŞ'a ateş püskürdü.

4 ay önce Balıkçı Barınağı alanı içerisinde bulunan elektrik direklerinin yanmadığı, çürümeye yüz tuttuğu, direklerin kopma aşamasına geldiği, bazılarının ise koptuğunu belirten İş İnsanı Kemal Malkoç 4 ay önce bir dilekçe yazarak YEDAŞ'a bildirdi. Malkoç tüm girişimlere rağmen sonuç alamadıklarını belirtti.

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU

YEDAŞ'a yazılan dilekçe şu görüşler dile getirilerek; 'Balıkçı barınağı sorumluluk sahamız içinde bulunan sol tarafta mevcut aydınlatma direklerinin bir çoğu hasarlı bazıları da yıkılma tehlikesi ile karşı karşıyadır. İlgili durum barınak sakinlerimizin ve misafirlerimizin can ve mal kaybına sebebiyet verebilir. Hasarlı direklerin bir an önce değişimin yapılması, yanmayan armatürlerin de değiştirilmesini istiyoruz' denildi. 

FELAKET GELMEDEN ÖNLEM ALINSIN

Aradan 4 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen YEDAŞ'ın hiç bir önlem almadığını ve ölüme adeta davetiye çıkardığın belirten Malkoç; 'Ben burada işletme sahibiyim. Allah korusun burada bir elektrik direği devrilse birinin ölümüne neden olsa bunun hesabını kim verecek? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Buranın aydınlatılması gerekir. Kış ayındayız ve felaket geliyorum diyor ancak YEDAŞ yetkilileri bir türlü gelmiyor.' diye konuştu.  

Kaynak: Samsunvehaber

adminadmin