Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-01-2019 10:34   Güncelleme : 23-01-2019 10:34

YEDAŞ Sokak Lambalarının bakımını yapmıyor, Karanlıkta kalan vatandaşın umudu akasyamhaber!

YEDAŞ Sokak Lambalarının bakımını yapmıyor, Karanlıkta kalan vatandaşın umudu akasyamhaber!

YEDAŞ’ın yanmayan sokak lambalarını tamir etmemesi sonucu karanlıkta kalan mahalle sakinleri umudu Akasyamhaber’de arıyor.

Samsun Adalet Mahallesi Evliya Çelebi Sokak Sakinleri, Sosyal Medyada Akasyamhaber’i ve Genel Yayın Yönetmenini etiketleyerek, “Samsun Akasyam Haber YEDAŞ Sokak Aydınlatmalarını Yakmıyor Haber Yapar mısınız” diye yazarak Akayamhaber’in meseleye el atmasını istiyor.

Samsun’da vatandaşların her meselesinde umut olarak Akasyamhaber’i görüyor olması habercilikte halktan yana aldığımız tavrın bir göstergesi olarak geldiğimiz noktayı ortaya koyması bakımından sevindirici.

FETÖ OKULLARINDAN ELEKTRİK PARASI ALMAYAN YEDAŞ

Akasyamhaber, YEDAŞ, Samsun’da Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan FETÖ okullarından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilene kadar elektrik parası tahsil etmediğini de ortaya çıkarmıştı.

Bank Asya’ya 50 veyahut 100 TL yatıranın peşine düşen devletin etkili ve yetkili kurum ve kuruluşlarını YEDAŞ’ın FETÖ okullarından tahsil etmediği elektrik paralarıyla alakalı olarak yapmış olduğumuz onlarca habere rağmen YEDAŞ sessizliğini koruyor.

FETÖ okullarından elektrik faturası almayan YEDAŞ’ın vatandaşa eziyeti ilk değil böyle giderse son da olmayacak.

adminadmin