Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 09:49   Güncelleme : 29-09-2020 09:49

Yeminli Tercüme Nedir?

Yeminli tercüme işlemi her kişi tarafından yapılabilen bir durum değildir. Özellikle özel kurumlar adına yapılan sınavlar ve verilen yemin işlemleri sonucunda yeminli tercüme olunur.

Yeminli Tercüme Nedir?

Bunun anlamı her türlü resmi evrak üzerinde herhangi bir işlem yaptıklarında bunun mutlaka kişisel verilerin korunması adına yapılmasıdır. Yeminli tercüme işlemlerini yapan kişiler aynı zamanda evraklar üzerinde herhangi bir oynama yapamazlar. Güvenilir olduklarından dolayı tüm işlemler için tercih edilebilecek kişilerdir. Aynı zamanda yetki sahibidirler.

 

Yeminli Tercüme Yapılırken Dikkat Edilmeli

Tüm bu işlemler yapılırken mutlaka yetkili biri olmasına özen gösterilmelidir. Okeanos firması alanında tecrübeli ve güvenilir kadrosu ile birlikte her türlü yeminli tercüme işlemleriniz için yetki sahibidir. İstanbul içerisinde bulunan ofisine bizzat gelerek ya da ihtiyacınız olan her türlü yazılı, sözlü, yaratıcı ve deşifre ses kayıtları için yapılan tercümanlık işlemleriniz için mutlaka firmanın https://www.okeanostercume.com.tr/ internet adresi üzerinden ulaşabilir, aynı zamanda tüm kafanıza takılan sorularınız için müşteri temsilcilerinden bilgi alabilirsiniz. Profesyonel hizmet için en iyi firma tercih edilmelidir.  

Recep YAZGANRecep YAZGAN