Genel
Giriş Tarihi : 27-12-2018 16:32   Güncelleme : 27-12-2018 16:32

Yeni Nesil Motorcu Aksesuarları: Cüzdan Zinciri

Son dönemlerde özellikle yeni bir yılın yeni kreasyonlarının sunulduğu şu zamanlarda, aksesuar modasının ne yöne doğru ilerlediğini herkes takip etmeye başladı.

Yeni Nesil Motorcu Aksesuarları: Cüzdan Zinciri

Sokak modasının hızlı bir şekilde 2019 yılında da yükselişe geçeceğini söylememiz mümkün. Özellikle sokak modası adı altında hem ofis stilleri hem de avangart moda tarzları daha özgür ve frapan bir hal alacak. Sokak modasına benzer bir özgürleştirme politikasını modanın her alanında bu kadar yoğunluklu olarak görüyor olmamızın sebebi ise, son dönemlerde genç moda tutkunları tarafından yeni akımlara ve bohem duruşa verilen önem!

Yeni nesil moda akımlarında genel olarak cool, rahat, bohem duruşların sükse yaptığını görmekteyiz. Bu durum elbette 2000’li yılların başından itibaren oldukça geniş bir kitleyi etkisi altına almış motorcu giyim trendini de etkiliyor. Eskisinden de cool, bir o kadar da özenli bir motorcu stili oluşturmak mümkün! Son dönemlerde hızlı bir şekilde bohem ve ‘’umursamaz’’ görünen stillerin artış göstermesi, aksesuarlara da bu ambiyansın katılmasını sağladı. Böylelikle kimliklerini ve hayatı yaşayış biçimlerini giyim kuşamlarından ve aksesuarlarından da göstermek isteyenler, bunu çok kolay yapabilir hale geldiler.

Son dönemlerde motorcu aksesuarı sayısı gittikçe artıyor. Eskiden yalnızca deri ceket ya da deri pantolon üzerinden kendini ifade edebilen motorcu gençler, bugünlerde farklı küçük nüanslarla da yaşam tarzlarını ve fikirlerini giyim kuşamlarına yansıtabilir hale geldiler. Özellikle cüzdan, köle ya da küpe gibi ufak tefek aksesuarlar aracılığı ile ortaya çıkan estetik dokunuşlar son dönemlerde epey moda olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde özellikle üzerinde durulan durumlardan bir diğeri ise, cüzdan üzerine takılarak bir tarz yaratan zincirler. Cüzdan zincirleri, son dönemlerde hem çok sevilen hem de çok kullanılan aksesuar çeşitlerinden biri haline geldi. Cüzdan zinciri modasının birden geri gelebilmesinin en temel sebebi aslında, geçtiğimiz yıllarda bir dönem bu modanın oldukça yüksek oranda tutuluyor olması idi. Özellikle iki binli yılların başında cüzdan zinciri modası o kadar çok kişi tarafından takip ediliyordu ki, motorcu aksesuarlarının diğerleri de bir anda moda olmaya başlamıştı. Bu durum da doğal olarak sokak modasının ve günlük stilin daha çok kişi tarafından takip edilmesine sebep olmuştu. Bugün, 2018 yılının sonlarına gelirken hem sokak modası hem de motorcu aksesuarları yeniden geri dönüş yaşıyor. Bu kapsamda cüzdan zincirleri gibi, modası yeniden canlanan bazı aksesuarlar yeniden hayat buluyor.

Cüzdan Zinciri

Cüzdan zincirleri hem daha elegant ve şık hem de daha spor olan tüm cüzdanlarda kullanılabiliyor. Özellikle siyah ve borda cüzdanlar için tercih edilen cüzdan zincirlerinin rengi gümüş renginde ya da altın renginde olabiliyor. Motorcu aksesuarları kategorisinde değerlendirilen cüzdan zincirleri ise genel olarak gümüş rengi. Bunun sebebi ise, altın renginin motorcu aksesuarı olmak için fazla ağır ve alaturka bir renk olarak nitelendirilmesi. Spor kategorisinde değerlendirilen cüzdanların tamamında, gümüş zincirli eklentileri görmek mümkün. Dahası, cüzdanı tek başına ve zinciri de tek başına alıp daha sonra bunları birleştirerek kendi tarz cüzdanınızı kendiniz de oluşturabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, cüzdanınızda iki farklı küçük delik açtırmak ve bu delikler aracılığı ile zincirin iyi bir şekilde yerleşmesini sağlamak.

Yeni nesil motorcu aksesuarları elbette cüzdan zinciri modası ile sınırlı olmayacak. Cüzdan zinciri modası ile başlayan ve her geçen gün daha çok kişi tarafından takip edile sokak modası, yepyeni moda nesneleri ortaya çıkarmaya devam edecek gibi duruyor.

adminadmin