Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-09-2022 17:27   Güncelleme : 07-09-2022 17:27

Yetim Çocuklardan TEKNOFEST Teşekkürü

Samsun Büyükşehir Belediyesi TEKNOFEST Karadeniz'de yetim çocukları unutmadı. Festivali gezmek isteyen çocukların isteği yerine getirildi. Ardından programa katılan çocuklar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yetim Çocuklardan TEKNOFEST Teşekkürü

Samsun Büyükşehir Belediyesi İlkadım İlçesi’nde ikamet eden 20 yetim çocuk ile annelerine Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalini gezdirdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen gezi turuna katılan çocuklar Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Samsun Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen TEKNOFEST'te kurulan stantları inceledi ve birbirinden önemli projeler hakkında bilgiler aldı.

Yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliğinde gösteri uçuşlarını da izleyen çocuklar ve aileleri festivale hayran kaldı. Düzenlenen gezinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür eden çocuklar, "Güzel bir gezi oldu. Yeni arkadaşlar edindik. Ayrıca uçaklar çok güzeldi. Başkanımıza teşekkür ederim. Bundan sonra da bizim için Büyükşehir Belediyesi’nin ayrı bir önemi var" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN