Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-12-2020 06:28   Güncelleme : 18-12-2020 06:28

Yılport Samsunspor'da Hedef Zirve!

Yılport Samsunspor'da Hedef Zirve!

Evet; zorlu bir haftayı daha geride bıraktık ama bu defa Balıkesirspor maçını, biraz daha umutlu, biraz daha başarılı ve 3-1 galip bitirmeyi başardık !

Aslında bazı spor yazarları; bu başarıyı fazla büyütmemeyi,abartmamayı dile getirmişler de; bence o kadar da basit değil bu görüş ! Asıl umursanmayacak ve kaale alınmayacak konu, karşındaki rakip her kim olursa olsun; o rakibi asla küçmsememek, erken havaya girmemek ve özverii bir oyun sergilemektir ki, Samsunspr bu özelikerini genelde sahaya yansıtarak net bir galibeti hakkıyla, çabasıyla almıştır.

Diğer önem bir konu ise; hastalığını yenen Başkan Yükse YILDIRIM' ın, Bursaspor maçındaki o 3-' 0' lık mağlubiyet sonrası gösterdiği haklı tepkiler ve verdiği gözdağı, önemli ölçüde işe yaramış ki; takım elinden geleni Balıkesir maçında yapmaya çalıştı.

Nadir' in gol sonrası yaptığı o işareti bazları, taraftarlara yapıldığını belirtti ancak Nadir; o hareketi taraftarlara değil, Balıkesirlilere yaptığını açıkladı ki; bence hiç bir futbolcu ister haklı ister haksız da olsa, o tür hareketleri yapmamalı.

Senin; bir futbolcu olarak aslî görevin bu değil; nedir o zaman, sporculuk ahlâk ve dik duruşluluk, uyum, sevgi ve saygıdır. Sende bu özelikler var zaten ama o hareket sana hiç yakışmadı ve bir özür borçlusun bir oyuncu olarak!

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN