Güncel
Giriş Tarihi : 19-09-2015 14:46   Güncelleme : 19-09-2015 14:46

Zabıta Ekipleri Kurbanlık Hayvan Pazarında Denetim Yaptı

Antalya’nın Kumluca ilçesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurbanlık hayvan satış pazarında zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı

Zabıta Ekipleri Kurbanlık Hayvan Pazarında Denetim Yaptı
Antalya’nın Kumluca ilçesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, kurbanlık hayvan satış pazarında zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı.
Kumluca Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hayvan satışı yapılan pazaryerinde, çevre ve halk sağlığını korumak amacıyla denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde kurbanlık hayvanların geldiği yerler, kurbanlık hayvan satışı için izin belgeleri, satışı yapılan hayvanların sağlıklı olup olmadıkları ve satıcıların tartı aletleri incelendi.
Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, daha önce belediye olarak kurbanlık hayvan satışının kontrolünü daha iyi sağlayabilmek amacıyla, kurbanlık hayvanların tek merkezde satılması yönünde karar aldıklarını ve bu karar doğrultusunda pazara gelen tüm hayvanların ve satıcılarını kayıt altına alındığını söyledi.
Çataltepe, hayvan pazarında denetimlerin devam edeceğini, ayrıca belediye olarak vatandaşların Kurban Bayramlarını, rahat ve huzur içinde geçirmeleri için bazı ek tedbirler aldıklarını bildirdi.
adminadmin