Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-07-2019 15:08   Güncelleme : 08-07-2019 15:08

Zengin ile fakir arasındaki Gönül köprüleri daim olsun!

Vatan sevdalısı ve bayrak sevdalısı olmak her kişinin değil ER KİŞİLERİN meziyetidir. Zira onlar hizmeti sadece ve sadece gönül verdikleri ülküleri ve davaları için yaparlar.

Zengin ile fakir arasındaki Gönül köprüleri daim olsun!

Gözlerinde ne para hırsı, ne makam sevdası, nede... Onlar bir kalbe daha girmeye gayret ederler, tabelaların değil GÖNÜLLERİN SULTANI olmaya cehd ederler.

Geceleri gündüzleri yoktur, bazen evde çocuk hastadır o yoldadır; fakir, fukaraya ve talebelerine ayırdığı zamanın onda birini evde eşine çocuğuna ayıramaz. Yeter ki bir çocuk daha akşam üşümesin, Hacer ninenin evinin damı akmasın. "Ya Rabbi bize yardım et" diyen duaların adamıdır Engin Hoca. Gecenin bir vaktinde bazen elinde erzak torbaları, bazen bir hırka, bazen bir ayakkabı kutuları bazen bir kömür torbaları ile kapıları çalıp fakir, fukara, gurabanın  ABİSİ, KARDEŞİDİR,  ENGİN HOCA!!!

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin