Tarih
Giriş Tarihi : 03-05-2012 16:43   Güncelleme : 03-05-2012 16:43

80. yıl ilköğretim okulu Almanya’da

Kutlukent 80. Yıl öğrenci ve öğretmenleriyle Almanya’da göz doldurdu.

80. yıl ilköğretim okulu Almanya’da
Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulu Almanya’nın Thuringen eyaletinde bulunan Hildburghausen ilçesi, Gymnasium Georgianum Hildburghausen Okulunun 200. Yıldönümüne rastlayan toplantısını büyük bir başarı ile gerçekleştirdi.

200.  Kuruluş yıldönümü nedeniyle ev sahibi okulda büyük bir organizasyon gerçekleştirilirken , Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulunu temsil eden üç  8. Sınıf öğrencisi Comenius Okul Ortaklıkları kapsamında Türkiye, Samsun ve Kutlukent 80. Yıl İlköğretim Okulunu tanıtan bir sunum yaptılar. Sunum sonunda büyük beğeni alan Türk öğrenci ve öğretmenler uzun süre alkışlandılar.

Thuringen Eyalet Başkanı Christine Lieberknecht , Hildburghausen ilçe yönetcisi Thomas Müller ve Belediye Başkanı  Steffen Harzer , proje ortaklarına değerli çalışmalarından dolayı  teşekkür etti.

Öğrenci etkinliklerine büyük önem verilen projede, Haziran ayı başında  10 öğrenci ile İspanya’nın Atlantik Okyanusu kıyılarında bulunan Cadiz eyaletinde bir çalışma daha gerçekleştirilecek.
adminadmin