Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-11-2017 09:09   Güncelleme : 10-11-2017 09:09

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatından Samsun Valisine Ziyaret!

Geçtiğimiz ay yapılan AK Parti Atakum İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığına seçilen Av. Haluk Köksoy ile ilçe yönetimi Samsun Valisi Osman Kaymak`a nezaket ziyaretinde bulunarak kendilerini tanıtıp tüm kurum ve kuruluşlarla Atakum için ortak istişare içerisinde en iyi şekilde hizmet vermeye gayret edeceklerini dile getirdi.

AK Parti Atakum İlçe Teşkilatından Samsun Valisine Ziyaret!

Samimi bir ortamda geçen ziyarette birlik ve beraberlik mesajlarının yanı sıra Samsun ve Atakum ölçeğiyle ile ilgili çalışmalar ve ülke gündemiyle alakalı fikir alışverişi de yapıldı. Ziyarette konuşan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Av. Haluk Köksoy, “tekrar şehrimize hoş geldiniz yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele verip Atakum`a daha güzel hizmetler edeceğiz. Gelişen büyüyen Atakum emin adımlarla büyümeye devam edecektir” dedi.

Vali Osman Kaymak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle başta İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz”. dedi

Görüşmeden memnun kalan Ak parti Atakum ilçe Başkanı Av. Haluk Köksoy misafirperverliklerinden dolayı Samsun Vali`si Osman Kaymak`a teşekkürlerini sundu.

adminadmin