Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2023 12:35   Güncelleme : 23-03-2023 12:35

Ak Parti Teşkilatları Melike Aktel Karaçor’u bağrına bastı!

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek Samsun Milletvekili Aday Adayı olan gazeteci Melike Aktel Karaçor’u, ziyaret ettiği teşkilatlar adeta bağrına bastı.

Ak Parti Teşkilatları Melike Aktel Karaçor’u bağrına bastı!

İlk olarak Samsun'un batı yönündeki ilçelerini ziyaret eden Aktel Karaçor, "AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde hepimize çok iş düşüyor" dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Aday Adayı Gazeteci Melike Aktel Karaçor, Samsun'un 19 Mayıs, Yakakent, Alaçam ve Bafra ilçelerinde parti teşkilatlarını ziyaret etti. Burada AK Parti İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları mensuplarıyla biraraya gelen ve teşkilat üyelerinin adeta bağrına bastığı Aktel Karaçor, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin önemine işaret ederek, “Cumhur İttifakı seçimlerden zaferle çıkacak. Milletvekili seçilldiğim takdirde Samsunlulara kapım sonuna kadar açık olacak” dedi.

TEŞKİLAT ÜYELERİNDEN

BÜYÜK İLGİ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı gazeteci Melike Aktel Karaçor, ilçe ziyaretlerine 19 Mayıs İlçe teşkilatını ziyaret ederek başladı. Burada AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ile görüşen Aktel Karaçor, daha sonra teşkilat üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimiyle biraraya geldi. Aktel'in bir sonraki durağı ise Yakakent ilçesi oldu.

Yakakent'te Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'ya misafir olan Aktel Karaçor, ardından İlçe teşkilatını ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Saliha Korkmaz, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları üyeleriyle sohbet eden Aktel Karaçor, teşkilat mensuplarının ilgisiyle karşılandı.

PARTİLİLERLE İSTİŞARELERDE BULUNDU

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdüren Aktel, Yakakent'in ardından Alaçam ilçesinde partililerle buluştu. AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir'in yanısıra kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle seçimlere ilişkin istişarelerde bulunan Aktel Karaçor, son olarak Bafra ilçesinde AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve partililerin misafiri oldu.

‘BU SEÇİM BİR

DÖNÜM NOKTASI’

2023 seçimlerinin hem ülke hem de milletin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan AK Parti Milletvekili Melike Aktel Karaçor, "Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde hepimize çok iş düşüyor. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

‘ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIM…’

Hem gazeteci kökenli olması, hem bir kadın, hem de bir teşkilat yöneticisi olarak yeterli bilgi birikime ve tecrübeye sahip olduğunu da belirten Aktel Karaçor, "Gidilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacağım. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN