Siyaset
Giriş Tarihi : 20-02-2014 18:07   Güncelleme : 20-02-2014 18:07

ALİ VURAL’DAN ÇILGIN PROJE

BAFRA – SAMSUN ARASI ULAŞIM DENİZ OTOBÜSÜYLE!

ALİ VURAL’DAN ÇILGIN PROJE
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural seçim çalışmalarına Bafra’da devam etti.

Cihan Haber Ajansı Bafra Temsilcisi ve Bafrahaber.com’un Genel Yayın Yönetmeni  Abdullah Özdemir’ makamında ziyaret eden Vural burada Bafra Samsun arası ulaşım problemine değindi. .

Bafra ile Samsun arasındaki ulaşım problemini denizyoluyla çözeceklerini söyleyen Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural samsun için çılgın projelerini açıklamaya devam edeceklerini de kaydetti.
 
Milli Görüş Belediyeciliğinin her problemi en ekonomik ve en kestirmeden çözebilmek için geliştirdiği projelerinin olduğunu kaydeden Vural, “Milli Görüş demek proje demektir” diye konuştu..
 
Coğrafi bakımdan ulaşımda zorluk çeken  bölgeler için teleferikle ulaşım projelerinin de olduğunu kaydeden Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vural, şöyle konuştu..

“Samsun her bakımdan ihmal edilmiş ilçeleriyle koordinasyonu sağlanamamış bir şehir olarak mevcut yönetimin elinde bir beş seneye daha tahammülü olmayan bir ilimiz”.
 
MİRASYEDİLERİN İŞİNE SON VERİN

Saadet Partisi samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural şöyle devam etti,
“Samsun’da AK Parti’nin açmış olduğu yaralardan, tahribattan kurtulmanın tek çözümü vardır o da Milli Görüş Belediyeciliğidir.
Zaten biliyorsunuz bunlar Milli Görüş belediyeciliğinin mirasını yiyerek bunlar bu noktaya geldiler.
Milli Görüş’ün refah ve sosyal adalet dağıtan ekonomik ve yerel politikalarından vaz geçtiklerinde işte şehrimizin hali ortada..
Şimdi emaneti ehline vermenin zamanı gelmiştir”.
30 Martta, oyunu Milli Görüş’ten yana kullanarak, Saadet Partisi’nin iş bilen deneyimli dürüst ve adil düzen taraftarı kadrolarını iş başına getirin.. 
adminadmin