Güncel
Giriş Tarihi : 27-08-2021 13:24   Güncelleme : 27-08-2021 13:24

Asfalt Çalışması Yapan Belediye İşçilerine Baklava İkram Etti!

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personelinin sıcak yaz aylarında ilçe genelinde yürüttüğü asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Asfalt Çalışması Yapan Belediye İşçilerine Baklava İkram Etti!

Belediye asfaltlama ekiplerini, ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar dileyen İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım yanında getirdiği tatlıyı personele ikram etti.

İş yoğunluğu arasında bulduğu her fırsatı, belediye personeliyle değerlendiren İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım dostluk ve samimiyet ilişkisi içerisinde gösterdiği hassasiyet kapsamında İlkadım Belediyesi asfaltlama ekibini çalışmalarını yerinde inceleyerek sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Yürütülen kapsamlı çalışmalar sebebiyle Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür edip, “Biz çok büyük bir aileyiz” diyerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

“Biz büyük bir aileyiz”

Ziyaret esnasında yanında getirdiği tatlıları çalışan saha personeline ikram eden İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,” Gerek Belediye meclis üyeleri gerekse belediye çalışanları olarak büyük büyük bir aileyiz.Bu ailenin içerisinde başarı ve buna bağlı olarak birlik ve beraberlik var. Hepimizin tek ortak hedefi var.O da ilçe halkına hizmet etmektir. Bugüne kadar Allah'a şükürler olsun çok büyük yol kat ettik. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık.

Çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize en iyi şekilde hizmet için de hepimiz seferber olacağız ve arzulanan İlkadım için çalışacağız. Ayrımcı değil bütünleştirici ve birleştirici olacağız. Hizmetlerimizde kişinin mutluluğunu değil bütün ilçe halkının mutluluğunu gözeteceğiz. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN