Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-02-2017 15:09   Güncelleme : 04-02-2017 15:09

Başkan Genç’ten Personele Karla Mücadele Teşekkürü

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir haftadır karla mücadele eden Canik Belediyesi Fen İşleri Birimi çalışanları ile biraraya gelerek, personele teşekkür etti

 Başkan Genç’ten Personele Karla Mücadele Teşekkürü

Samsun’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle yoğun mesai harcayan Canik Belediyesi Fen İşleri Birimi çalışanlarına Başkan Osman Genç teşekkür etti. Canik Belediyesi Altınmeşepark tesislerinde verilen yemekte Fen İşleri personeli ile biraraya gelen Başkan Genç, Samsun’da karla en iyi mücadele eden belediye olduklarını belirterek, bir haftaya yakın vardiya sistemi ile 24 saat görev yapan personeli tebrik etti.

KARLA EN İYİ MÜCADELE VEREN BELEDİYE

Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu ile Fen İşleri Birimi Müdürü Selim Dursun Ali Gürsoy’un da yer aldığı yemekte konuşan Başkan Genç, belediye çalışanlarının her birinin hizmet noktasında önemli olduğunu belirterek, “Hepimiz çalışma mesai arkadaşlarıyız. Sokağı süpüren de, taş, parke döşeyen de, belediyede memur olarak masa başında görev yapan da benim mesai arkadaşımdır. Görevini yerine getiren herkes büyük ve güçlü Türkiye’nin gelişimine katkı sağlıyor demektir. Samsun’da karla en iyi mücadele veren bir belediyeyiz. Sizler çok güzel işler yaptınız. Daha da güzel işler yapacağınızı düşünüyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN GELİŞİMİNE KATKI

Türkiye’nin değişimine ve dönüşümüne yıllardır katkı veren bir belediye olduklarını da ifade eden Başkan Osman Genç, “Yaptığımız çalışmalarla sadece Canik’in değil, Samsun’un ve Türkiye’nin de gelişimine katkıda bulunuyoruz. Bu konuda çalışmalarımız ortadadır. Bu başarıda kiminin beden gücü, kiminin fikir gücü var. Belediyeler hizmet yeridir. Kalkınmanın yerelden başladığı günümüzde tüm çalışanlarımızın katkısı şehrimiz ve ülkemiz adına çok önemlidir. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

adminadmin