Samsun Haber
Giriş Tarihi : 01-11-2017 09:18   Güncelleme : 01-11-2017 09:18

Başkan Tok’tan Gönüllere Dokunan Ziyaret

Esnaf gezilerinde halk güler yüzü ile karşılanan Başkan Tok, “Halkla kucaklaşan, halkın derdiyle hem hal olan bir geleneğin temsilcisiyiz. Biz yüreğimizi sevgi ile beslerken, gönülleri de ihmal etmiyoruz.” diye konuştu.

Başkan Tok’tan Gönüllere Dokunan Ziyaret

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Pazar Mahallesi Çiftehamam Caddesi’nde faaliyetlerini sürdüren esnaf ve işletmeleri gezerek bol kazançlar temennisinde bulundu.  Çifte Hamam Caddesi üzerinde tüm dükkanları gezerek işyeri sahipleri ve çalışanlarla konuşan Başkan Erdoğan Tok,  esnaflar tarafından güler yüzle karşılandı. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde ülke gündemine dair gelişmelerde konuşuldu.

HÜKÜMET’İN ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Başbakan Yıldırım’ın geçen hafta esnaflara, bugünde KOBİ’lere yönelik kredi imkanı kolaylıkları sağlanmasının ekonomiye daha da canlılık getireceğini ifade eden esnaflar,  Orta Asya ve Avrupa ticaretinin ana damarı olacak Demir İpek Yolu’nun,  ülke ekonomisine saplayacağı kazanımların gururlandıklarını ifade etti.

BAKÜ-TİFLİS-KARS YOLU ESNAFI GURURLANDIRDI

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattının faaliyete girmesiyle Türkiye’nin ekonomik anlamda büyümesinin daha da hızlanacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise,   Bakü-Tiflis-Kars demiryolu ticaretinin 14 ülkeyi Çin’den Londra’ya bağladığını, bu demiryolu ticaret hattı ile Asya-Avrupa arasında  geçiş noktasında anahtar ülke konumuna getiren Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapı olduğunu kaydetti.

TOK; “YÜREKLERE DOKUNUYORUZ”

Her esnafın kapısını çaldığı ziyarette güler yüzle karşılanan Başkan Tok,  “Halka tepeden bakan sırt çeviren, kapıdan yüz çeviren bir zihniyetin değil, halkla aynı sofrada buluşan, halkla kucaklaşan, halkın derdiyle hem hal olan bir geleneğin temsilcisiyiz. Biz yüreğimizi sevgi ile beslerken, gönülleri de ihmal etmiyoruz. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Halkın dilinden halkı anlayan  onun yüreklerine dokunanlar anlar’ sözüyle çeşitli vesilelerle halkımızla, esnafımızla bir araya geliyoruz” diye konuştu

adminadmin