Spor
Giriş Tarihi : 25-01-2021 06:41   Güncelleme : 25-01-2021 06:41

Ertuğrul Sağlam "Galibiyeti Samsunspor Taraftarına ve Başkan Yüksel Yıldırım'a Armağan Ediyorum!"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Altay maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, maçın kendileri açısından çok değerli olduğunu söyledi.

Ertuğrul Sağlam

Zirve mücadele veren iki takımdan kazanan takımın üst sıralara tırmanması açısından önemli bir maç oynadıklarını belirten Sağlam, "Altay şampiyonluktaki direk rakiplerimizden birisi onu biraz altımızda tuttuk. İkinci yarıya güzel başlamak için önemli bir adım attık. Yeni transferlerimiz tam anlamıyla adaptasyon sürecini tamamlayamadılar ama onlarla beraber daha iyi bir görüntü çizdiğimizi düşünüyorum. Bunun yanında camiamızın, taraftarlarımızın moralinin üst seviyele çıkması için önemli bir karşılaşmaydı. Oyuncularımızın öz güvenin üst seviyeye çıkması için çok önemli bir karşılaşmaydı” dedi.

Galibiyetten ötürü mutlu olduklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Alınan 3 puan bizim için çok değerli. Çok değerli olan 3 puanı büyük Samsunspor taraftarına ve Kulüp Başkanımız Yüksel Yıldırım'a armağan etmek istiyorum. Çünkü başkanımızda, taraftarlarımızda bu galibiyet çok istedi. Şampiyonluk yolunda alınan 3 puan için oyuncularımı tebrik ediyorum. Altay, çok iyi bir takım. Ligin belki önemli favorilerinden bir tanesi. İyi kadroları var, ben Altay'ın şampiyonluk yarışında işi sonuna kadar devam ettireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN