Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-04-2023 17:49   Güncelleme : 05-04-2023 17:49

Esnaf İyi Olacak Ki, Türkiye İyi Olsun

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram, İYİ Parti Samsun Kadın Politikaları Başkanı İlknur Yılmaz ve beraberlerindeki heyet ile esnaf ziyareti yaptılar.

Esnaf İyi Olacak Ki, Türkiye İyi Olsun

ESNAFIN KAYBEDECEK TEK SANİYESİ KALMADI

Esnaf ziyaretlerinde Yaklaşan seçimlerin her açıdan büyük sorunlar yaşayan Türkiye için çok önemli olduğunu ancak özellikle esnafın kaybedecek vaktinin kalmadığının altını önemle çizen İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, “ Bugün hangi sektör olursa olsun, büyük bir sıkıntı içinde. Üretim hattı ne yapacağını bilemez durumda. Esnaf vatandaşa en yakın tüketim noktası. O yüzden bir yandan kendileri ayakta kalmaya çalışırken bir yandan da vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyor. Neresinden bakılırsa bakılsın iş dünyası zor durumda. Ayakta kalmak neredeyse imkansız. Ticaretin bütün kuralları, kaideleri, prensip ve ilkeleri yerler bir olmuş durumda. Mücadelesine devam edenler ise ciddi bir borç sarmalının içinde. Bütün bu şartlar altında işinin, emeğinin, aşının mücadelesini yapan herkese selam olsun. Sandıktan bu sefer çözüm çıkacak” diye konuştu. 

SANAYİ ESNAFINA TEŞEKKÜR

Sorunlarını birebir dinleyen İYİ Parti Samsun  Milletvekili Aday Adayı İmren  Nilay Tüfekci, kendilerini içtenlik, samimiyet ve güler yüzle karşılayan esnafa teşekkür etti.  İYİ Parti’nin   ticaret ve ekonomin tekrar rayına girmesi için önemli hazırlıklar yaptığını ifade eden Tüfekci, “ Sandık günü geldiğinde hem ticaret hem de ekonomide bu kötü önü alınamaz gidişe dur diyeceğiz. Birlikte başarmaktan, birlikte mücadele etmekten başka bir şansımız yok” şeklinde konuştu. 

 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN