Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-11-2017 16:45   Güncelleme : 02-11-2017 16:45

Genç'ten Şehit Ailesine Başsağlığı

​Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Hakkari'de şehit düşen 8 güvenlik gücünden biri olan Canikli Erhan Karaca'nın Gaziosmanpaşa'daki ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Genç'ten Şehit Ailesine Başsağlığı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 6 asker ile 2 güvenlik korucusundan biri olan Canikli Erhan Karaca, Samsunluları yasa boğarken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehit askerin Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yaşayan ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Şehit askerin ailesi ve yakınlarıyla görüşen Başkan Genç, hain terör saldırısını kınadı. Türkiye'nin ilerlemesini istemeyen güçlerin terör örgütlerini kullandığına işaret eden Başkan Genç, "Hakkari’de şehit düşen 8 evladımızdan bir tanesi Canikli kardeşim Erhan Karaca. Erhan mahallemizde sevilen bir kardeşimizdi. Kahramanca şehit oldu. Biz bu topraklarda rahatça yaşayabiliyorsak Erhan gibi yiğitler sayesindedir. Allah onu yetiştiren ana, babadan razı olsun. Aziz milletimizin başı sağolsun" dedi.

adminadmin