Güncel
Giriş Tarihi : 14-07-2015 19:00   Güncelleme : 14-07-2015 19:00

Gümüşhane'de kedi kurtarma operasyonu yarım kaldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de itfaiye ekipleri, binanın havalandırma boşluğuna düşen yavru kediyi kurtarmak için operasyon yaptı

Gümüşhane'de kedi kurtarma operasyonu yarım kaldı

GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de itfaiye ekipleri, binanın havalandırma boşluğuna düşen yavru kediyi kurtarmak için operasyon yaptı.

Hasanbey Mahallesi'ndeki dört katlı apartmanın havalandırma bölümünden zemin kata düşerek mahsur kalan kediyi kurtarmak için Gümüşhane Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, kedinin bulunduğu zemin kattaki havalandırma boşluğunun dış cephe duvarının bir bölümünü kazma yardımıyla kırdı. Önce burada biriken çöpleri boşaltan itfaiye ekipleri, kedinin bulunduğu alanı tespit etti. 

İtfaiye ekipleri, yavru kediye ulaşmak için duvarın bir bölümünün daha kırılması gerektiğini belirtmesi üzerine, daire sahibinin 'artık hava alabilir ve kendi başına çıkabilir' demesi üzerine çalışma durduruldu.

Ekipler bu durum üzerine, malzemeleri toplayarak söz konusu yerden ayrıldı. Kedinin dışarı çıkabilmesi için duvarın kırılan bölümüne bir parça et bırakıldı. 

adminadmin