Bilişim
Giriş Tarihi : 06-03-2019 12:42   Güncelleme : 09-04-2019 15:32

Hazır eticaret sitesi mi, ücretsiz eticaret yazılımı mı?

​E-ticaret sitesi hayata geçirip ürün ve hizmet satışları yaparak gelir elde etmek isteyen kişilerin girişimlerinde başarılı olabilmeleri için doğru bir e ticaret yazılımı seçmeleri çok önemli. Kullanılan e-ticaret sitesi yazılımın sektör ile uyumlu ve uzun vadede kendini geliştirebilmesi, ihtiyaç duyulduğunda sorunsuz bir şekilde teknik destek verebilmesi önemlidir.

Hazır eticaret sitesi mi, ücretsiz eticaret yazılımı mı?

 

Paket yazılım satan firmalar birçok hizmeti toplu olarak sunduğu için e-ticaret site tecrübesi olmayan kişiler için oldukça ideal bir çözüm olacaktır. E-ticaret altyapı paketlerini seçtiğinizde, altyapı ve bu altyapının çalışmasıyla ilgili herhangi bir çalışma yapmanız gerekmez; tasarımınızı seçtikten sonra ürünlerinizi sitenize ekler ve sonrasında da odağınızı internet üzerinden satışlarınızı artıracak çalışmalara verebilirsiniz.

Ücretsiz açık kaynak kod kullanılan e-ticaret sitesi yazılımlarında teknik destek almanız mümkün değil. İyi hizmet veren bir şirketten satın alacağınız hazır e-ticaret altyapı sistemi paketleri ile her sorun daha hızlı bir şekilde çözülebiliyor.

E-ticaret’te başarılı olmak isteyen girişimciler ücretli yazılımları tercih ederek, site yönetiminin herhangi bir aşamasında karşılaştıkları sorunları teknik destek ile kolayca çözebilmektedir.

Açık kaynak yazılımlara örnek olarak WordPress - WooCommerce ve Magento’yu gösterebiliriz. Açık kaynak kodlu ücretsiz e-ticaret yazılımlarının en önemşi sorunu, yazılımla ilgili bir sorunla karşılaşan site sahiplerinin karşılarında bir yetkili bulamamasıdır. Bu durumda teknik aksaklıklarla site sahipleri ilgilenmek zorunda kalmaktadır.

Site kurulumu yapmak konusunda tecrübeniz bulunmuyorsa açık kaynaklı e ticaret yazılımı tercih etmek sizin için sürekli sorun olacaktır. Çünkü bu e ticaret yazılımlarında arka planda birçok işle ilgilenmeniz gerekir.
Web  sitesi ve mobil platformlara uygun yazılım çözümleri sunan e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, her ölçekten girişimin iş hedeflerini gerçekleştirme sürecinde rekabet güçlerini artıracak, katma değer oluşturacak, kaliteli projeler ve çözümler üretiyor.

IdeaSoft E-Ticaret Paketlerinin Avantajları

●   Girişimciler altyapı ve teknik konularla ilgilenmeden, hızlı ve kolay bir şekilde e-ticaret sitesi kurar.

●    IdeaSoft alternatif özellikler içeren e-ticaret paketleri sunuyor. Girişimciler satın aldığı pakete dahil olan özellikler hizmetler için ekstra masraflarla karşılaşmaz, diledikleri zaman e-ticaret paketi yükseltmesi yapabilir. Bu zaman zarfında verilerde veya sitede kayıp yaşamadan yeni paketin sunduğu özellikleri  kullanabilir.

●   Girişimciler rakip SEO analizi ve SEO analiz modülü gibi Türkiye’de ilk olan hizmetlerden yararlanır.

●   Girişimciler sadece IdeaSoft’a özel, anında sanal POS, abonelik modülü, indirimli kargo anlaşmaları gibi avantajlardan yararlanır.

●    Ürün, kategori ve marka yönetimi, iyzico, iPara, hepsipay, PayU, ParamPOS gibi online ödeme sistem sağlayıcılarının sistemlerini kullanma avantajları vardır.

●    Online fatura yönetimi, Facebook ve Instagram’da mağaza açma modülleri yer almaktadır.

●   E-Ticaret Çözüm Merkezi hizmeti vardır. Böylece teknik destek almak isteyen IdeaSoft müşterileri e-ticaret sektöründe ihtiyaç duyabilecekleri tüm hizmetleri zaman kaybetmeden ilgili teknik ekipten alabilirler.

Kendi e-ticaret sitenizi kurmak için IdeaSoft web sitesini inceleyebilir ve dilerseniz 15 günlük demo talebinde bulunarak girişiminizin ihtiyacına uygun bir çözümle e-ticarete başlayabilirsiniz.

adminadmin