Genel
Giriş Tarihi : 22-07-2021 11:36   Güncelleme : 22-07-2021 11:36

Hediye Kartı Nedir, Nasıl Kullanılır?

Hediye kartları hakkında bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri verdiğiniz kişiyi kesinlikle sevindireceği. Çağımızın en büyük problemi zaman kısıtlılığı diyebiliriz.

Hediye Kartı Nedir, Nasıl Kullanılır?

Kendimizin farkına varmaya başladığımız zaman okul maratonu başlıyor sonra yüksek öğretim telaşı sonra iyi iş bulmak için çabalamalar sonra da iş hayatının nefes almadan devam eden yoğunluğu. Kendimize bile zor zaman ayırırken sevdiklerimize vakit ayırmak da oldukça zor hale geliyor. Özel günleri için onlara verdiğimiz değeri, sonuna kadar hissettirecek anlamlı hediyeler seçme işlemi, zaman açısından bazen bizi zorluyor. Seçenek çok olsa da içimize sinen bir şeyler bulamayabiliriz bazen. Bazen de tam olarak onu neyin daha çok mutlu edebileceğini çözemiyoruz. Böyle durumlarda, son yıllarda oldukça popüler olan hediye kartlarına başvuruyoruz. Hediyeyi kendimiz seçmemiş olsak bile onların gerçekten keyif alacağı hediyeler almasını sağlayabiliriz. Örneğin, eşimizin gerçekten almak istediği bir hediye var ve bunu açıklamakta çekiniyorsa hediye kartı oldukça kullanışlı oluyor. Bodo.com, dönemin trendlerinden olan hediye kartını daha farklı bir kullanım alanıyla, siz değerli müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Hediye kartı nasıl alınır?

Bodo.com tüm deneyim hediyeleri için sizlere iki farklı sunum seçeneği sunuyor. Deneyimin ödemesinin yapılacağı plastik hediye kartı ve yine aynı sistemle çalışan ancak yazıcıdan çıktı alarak kullanabileceğiniz e-sertifika. Genel bir hediye kartını almak istediğinizde mağazaya gidip, kasadan talep ediyorsunuz. Mağazanın belirlediği minimum ve maksimum tutar dahilinde yüklemek istediğiniz miktarın ödemesini yapıyor ve karta sahip oluyorsunuz. Bodo.com, internet mağazası olduğundan hediye kartını almak için mağazaya kadar gitmenize gerek yok. Bodo.com adresinden eşinize, arkadaşınıza, annenize ya da babanıza kim için deneyim almak istiyorsanız, kişiye özel kategorileri değerlendirmelisiniz. Diyelim bir kaç tane beğendiniz ve kararsız kaldınız, bodo’da hiç problem değil! Maksimum 5 tane deneyimi sepete ekleyin https://bodo.com/tr/hediye-karti/. Alıcı bunlardan beğendiği birini seçecek, daha farklı bir deneyim düşünüyorsa da bodo.com adresinden kolayca değiştirebilir. İletişim ve adres bilgilerinizi girdikten sonra hediyeler arasında en yüksek fiyatlı olanın ödemesi istenecek. Gönderilmesini istediğiniz adrese, hediye kartı ve deneyim kartları şık bir kutu içerisinde gönderilecek. Bodo ile vaktinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Hediye kartı nasıl kullanılır?

Size hediye edilen genel hediye kartlarını kullanmak için alınan mağazanın belirlediği yerlerden alışverişinizi yapabilir, ödemeyi bu kartı kasa görevlisine vererek gerçekleştirebilirsiniz. Bodo hediye kartlarının kullanım alanı diğerlerine göre çok daha geniş, sunumu da çok daha şık! Üstelik sunduğu hediyeler de benzersiz. Örneğin: Yeni işe başlayacak olan veya yakında nişanlanacak kız arkadaşınıza, ‘’Avrupa Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’ hediye etmek, oldukça ince bir davranış olacak ve kendisini çok daha güzel hissetmesini sağlayacak. Kartınızı, bodo.com adresinden deneyimi belirledikten sonra kolayca aktive edin. Deneyimin gerçekleşeceği alana gittiğinizde ödeme yapacağınız zaman kartı vermeniz yeterli olacaktır. Kullanım süresi ise tam 9 ay! Dilediğiniz zaman gidip, hediyenizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN