Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-05-2021 12:00   Güncelleme : 02-05-2021 12:00

Hızır Gibi Yetiştiler

Sevdamız Samsun Platformu, korona virüsle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararından önce İlkadım, Canik ve Atakum ilçesinde 55 mahallede ihtiyaç sahiplerine hızır gibi yetişerek alışveriş kartı hediye etti.

Hızır Gibi Yetiştiler

Kurulduğu günden bu yana 3 yıllık zaman diliminde özellikle gıda ve ekmek desteğinde bulunan platform üyeleri, bu Ramazan ayında da ‘Ramazan Paylaştıkça Bereketlenecek’ sloganı ile yeni bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza attılar. Genel Başkan Nuri Seven, platformun yönetimin kurulu, temsilcileri, üyeleri ve gönüllülerinden gelen bağış ve destekler ile bu çalışmaları birlikte başardıklarını söyledi.

Platform Genel Başkanı Nuri Seven, muhtarlar ile koordineli olarak çalışarak belirlenen kişilere alışveriş kartlarını teslim ettiklerini söyledi. Türkiye’nin ve dünyanın geçtiği bu zor günlerde insanların birbirlerine destek olması gerektiğini söyleyen Başkan Nuri Seven, “Biz Sevdamız Samsun Platformu olarak, elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere maddi ve manevi destek verenlerden aldığımız güç ile bu mübarek ayda insanlara el uzatmak imkanı olan herkesin vatandaşlık görevidir. ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ sözü de böyle günlerde daha da anlam kazanıyor” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN