Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2020 13:19   Güncelleme : 29-09-2020 13:19

İktisatEvim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

Faizsiz toplumsal dayanışma sistemi olan iktisat evi, sunduğu çözümler dünyasında toplumun her bir ferdini kapsayan ve kucaklayan bir atmosfer sunuyor. İktisatEvim nedir? Kampanyaları nelerdir? Geçtiğimiz yıl yatırımcı konsorsiyumu vasıtası ile açılan İktisatEvim’in bu atmosferi rahat ve keyifli iktisat koltuklarını, ev ortamının sıcaklığını sunuyor.

İktisatEvim Nedir? Kampanyaları Nelerdir?

Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü An

Hem ihtiyaçların hem de ihtiyaçlara karşılık üretilen çözümlerin karşılıklı bir güven içerisinde aktarıldığı samimi sohbetler bilgi, danışmanlık ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü çizgilerde unutulmaz anlar, İktisatEvim atmosferinde gerçekleşiyor. Ev, araba, arsa ya da iş yeri satın almak isteyen ancak mevcut ekonomik durum ve ülke ekonomisi şartları gereği yeterli bütçeye sahip olamayan insanlara ve onların bütçesine uyan hizmet paketleri ile hem peşinatsız hem de erken teslimat garantisi içerisinde destekler sunuluyor.

 

Cazip Ödeme Seçenekleri

İktisatEvim’in temel hizmet paketleri oldukça sık aralıklar ile yenilenen alternatifli kampanyalar ve çok cazip ödeme seçenekleri ile destekleniyor. İktisatEvim nedir? Kampanyaları nelerdir; Büyük hayallerine kolay ve küçük ödemeler ile ulaşan bireyler, bireysel dönüşüm projelerine imzalar atıyor. İktisatEvim’in alanında profesyonel ve sektör içerisinde gerekli olan tüm deneyim ve donanıma sahip iktisat uzmanları, her bir iştirakçinin ihtiyacını karşılamak için uygun çözüm paketleri hazırlıyor. İştirakçi dostu uygulamaları ile benzerleri arasından sıyrılan İktisatEvim, kefilsiz ve peşinatsız başvuru avantajı ve esnek ödeme planları ile faizsiz dayanışma sistemleri içerisinde her zaman bir adım öne çıkmayı başarıyor.

 

Faizsiz Satın Alma Sistemi

Faizsiz toplumsal dayanışma sistemine dünyadaki uygulanan yöntemler şeklinde ele alan gerek ulusal gerek ise uluslararası ticari normlar çerçevesinde düzenleyen İktisatEvim, yenilikçi çözüm alternatifleri geliştiriyor ve bu sayede ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlıyor. İktisatEvim nedir? Kampanyaları nelerdir; Her gelir grubunun ve özellikle orta ve düşük gelirli ailelerin şartlarına uygun çözümler üreten faizsiz toplumsal dayanışma sistemi üzerine kurulu olan İktisatEvim, kişilerin ve ailelerin ev, iş yeri, araba ve konut gibi ihtiyaçlarını faizsiz ve kredisiz satın alma modeli ile karşılıyor. İktisatEvim’in atmosferi var oluş felsefesinin en önemli yapı taşlarından biri.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/kampanyalar

https://www.iktisatevim.com.tr/merak-ettikleriniz

Recep YAZGANRecep YAZGAN