Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-07-2016 09:35   Güncelleme : 29-07-2016 09:35

İlkadımlı Boksçular Fetö Lideri Gülen’i Yumrukladı

İlkadım Belediyesi Boks Sporcuları kum torbasına yapıştırdıkları FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen’in fotoğrafına yumruk atarak antrenmanlarını yaptı.

İlkadımlı Boksçular Fetö Lideri Gülen’i Yumrukladı

15 Temmuz Gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir gurubun milli iradeye ve demokrasiye yaptığı  darbe kalkışması sonrasında Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü salonunda eğitim alan yaşları İlkadım Belediyesi Boks Takımı Sporcuları  kum torbalarının üzerine FETÖ/PDY’nin örgüt lideri Fethullah Gülen’in fotoğrafını yapıştırdı.

Kum torbaları üzerine yapıştırdıkları FETÖ Lideri Fethullah Gülen’in fotoğrafına büyük bir öfke ile yumruk atan sporcular,  “ Bize darbe yapamazsın, al sana en büyük darbe” diyerek defalarca kum torbalarını set bir şekilde yumrukladı.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Tarık Demirci ve Nihat Bilir gözetiminde  haftanın 3 günü 2 saat süreyle boks antrenmanı yapan sporcular  kum torbalarının üzerinde bulunan Fethullah Gülen'in fotoğrafını yumrukluyor.

FETÖ Lideri Fethullah Gülene öfkelerini bu şekilde öfke gösteren İlkadım Belediyesi Boks Takımı Sporcuları,  "Devletimize ve milletimize haince saldıran bu kişi, hak ettiği cezayı en kısa zamanda alacaktır. Bizler buna inanıyoruz. Bu haine olan tepkimizi ve öfkemizi de bu şekilde gösteriyoruz" dedi.

adminadmin