Güncel
Giriş Tarihi : 15-07-2021 16:08   Güncelleme : 15-07-2021 16:08

Kalbimziden Ve Aklımızdan Asla Silinmeyecekler!

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kalbimziden Ve Aklımızdan Asla Silinmeyecekler!

LİDERİMİZ VE MİLLETİMİZ OMUZ OMUZA

Türkiye'nin uğradığı en alçak saldırılardan birine karşı milletin 15 Temmuz gecesi destansı bir zafer elde ettiğini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi; "15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıl dönümü. Türkiye üzerinde sinsi planları olan dış güçlerin maşası niteliğindeki ihanetçiler, 15 Temmuz gecesi ülkemizi karanlığa gömmek, ezanımızı susturmak, bayrağımızı indirmek istediler. Milli iradeyi yok saymak istediler. Milletimize zincir vurmak, vatanımızı işgal etmek, bölüp parçalamak istediler. Bombalarla, silahlarla, tanklarla saldırarak planlarını uygulamaya çalışan şer odakları, Allah'ın yardımı, liderimizin dirayetli duruşu ve omuz omuza veren milletimizin cesareti ile yazdığı destansı mücadeleyle hüsrana uğradılar.

UNUTULMAYACAK KAHRAMANLIK DESTANI YAZILDI   

O gece, akın akın, dalga dalga sokaklara ve meydanlara koşan mnilletimiz, darbecilere direnmiş ve asırlar boyu hatırlanacak kahramanlık destanı yazmıştır. Şanlı tarihinde eşi benzeri olmayan destanlar yazan Türk milleti, 15 Temmuz gecesi de uçakların, tankların, kurşunların karşısına durarak vatanını korumuş, bayrağını dalgalandırmış, ezanını susturmamış, şartlar ne olursa olsun istikbaline ve istiklaline sahip çıkacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK RUHU 

Tüm bu kirli oyunlarla, sinsi planlarla, hain saldırılarla, kurdukları tuzaklarla Türkiye'nin tökezlemesini bekleyenlerin hevesi her seferinde kursaklarında kalmıştır. Defalarca saldırılara maruz kalarak diz çöktürülmek istenen Türkiye, her seferinde millet olarak birlik, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve dayanışma ruhumuzla bu girişimleri püskürtmüştür. İnşallah, bundan sonra da aynı inanç ve ruhla ülkemize sahip çıkacak, birliğimizi, beraberliğimizi korumaya devam edeceğiz.

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE

Bugün, Türkiye uğradığı hayata geçirdiği projelerle dünyada söz sahibi ülke haline gelmiştir. Ayasofya Camii'nde ezan sesi yeniden yükseldi, Mavi Vatan'da doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. Milli Tejnoloji Hamlesi, Savunma sanayi, Milli Uzay Programı, enerji, ulaşım, tarım, spor gibi daha pek çok alanda yaptığımız atılımlar, devasa yatırımlara Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yenilerini kazandırarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye, azimle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

KALBİMZİDEN VE AKLIMIZDAN ASLA SİLİNMEYECEKLER

O gece 251 kardeşimiz şehit oldu, 2 bin 196 vatandaşımız ise gazi oldu. Milletimizin bekası içim hayatlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli ömür diliyorum. Milletimizin ihanetçilere karşı kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz tarihi hiçbir zaman kalbimizden ve aklımızdan silinmeyecek."

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN