Spor
Giriş Tarihi : 27-09-2015 20:00   Güncelleme : 27-09-2015 20:00

Maçın ardından

GİRESUN (AA) - PTT 1

Maçın ardından

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor ile 2-2 berabere kalan Giresunspor'un teknik direktörü Sefer Yılmaz, "Tek üzüntüm kaçan puanlardan çok, futbolcularımızın verdiği mücadelelerin karşılığının alınamaması" dedi.

Yılmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Denizlispor karşısında özellikle 2. yarıda etkili olduklarını söyledi.

Maçta 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçtiklerini, ancak galibiyeti koruyamadıklarını kaydeden Yılmaz, şunları ifade etti:

"İlk yarı oyuna çok iyi başladık. Verilmeyen penaltı ve verilmeyen gol, arkasından yediğimiz gol bütün futbolcularımızın moralini bozdu. Devre arası imdadımıza yetişti. Taktiksel ve oyuncu değişikliği ile ikinci yarıya daha iyi başladık. Daha etkili olduk. Sonuçta 2-1 öne de geçtik ama basit bir golle skor eşitlendi. Tek üzüntüm kaçan puanlardan çok, futbolcularımızın verdiği mücadelelerin karşılığının alınamaması."

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise Giresunspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ligin en zor deplasmanından birine geldik. Çok mücadele etmemiz gerektiğini biliyorduk. Öyle de oldu. Aldığımız puan bizim için iyi. Maçın ilk yarısında pozisyonlar bulduk. İkinci yarı rakibimiz öne geçti. Beraberliği de bulduk. Kazanmak adına her şeyi yaptık. Bugün 3 puanı çok hak etmiştik. Çok zor deplasmandan 1 puan aldık. Uzun süren mağlubiyet serimizi bitirdik."

adminadmin