Genel
Giriş Tarihi : 14-12-2021 09:28   Güncelleme : 14-12-2021 09:33

Promosyon Ürünleri Nerelerde Kullanılır?

Promosyon ürünleri içerisinde en sık tercih edilen ürünler kırtasiye ürünleridir.

Promosyon Ürünleri Nerelerde Kullanılır?

Birçok farklı anlama geliyor olsa da en çok bilinen tanımı bir ürünü tanıtmak ve markaya dikkat çekebilmek, reklam ve tanıtım için yapılan çalışmalara promosyon denir. Fakat promosyona yalnızca bir reklam çalışması olarak bakmamak daha doğru olacaktır. Zira reklamdan daha fazla şey ifade eder müşteriler için. Yalnızca kısa süreli bir reklam çalışması değildir. Halkla ilişkiler, kurumsal iletişim gibi iletişimin diğer kanallarını da kapsayacak ve geniş kapsamlı bir reklam aracı olacaktır.

Şirketlerin ve markaların kendi tanıtımlarını yapmak için kullandığı en etkili yöntemlerden bir tanesi diyebiliriz aslında. Şirketinizi kısa sürede tanıtmak, bir yandan tanıtım yapılırken bir yandan da reklam amacını gerçekleştirmek için oldukça ideal bir seçimdir promosyon ürünler.

Promosyon ürünleri içerisinde en sık tercih edilen ürünler ise kırtasiye ürünleridir. Kalem, defter, ajanda, silgi, takvim gibi işlevsel ürünlerden oluşur. Hem günlük hayatın içinde sıklıkla kullandığımız eşyalardan hem de sürekli gözümüzün önünde duran eşyalardan oluşmaktadır.

Günlük hayatımızda neredeyse en çok kullandığımız şeylerden bir tanesi ise kalem. Hediye olarak müşterinize verdiğiniz bir kalem yıllarca o kişide kalabilir her seferinde markanızı anımsayarak sizinle bir bağ kurabilir bu süreç içerisinde.

Promosyon Kalem Modelleri Nelerdir?

En çok tercih edilen ürünlerden olan promosyon kalem işlevselliği açısından olumlu bir izlenim bırakacaktır firma açısından. Neredeyse tüm firmaların ilk tercihlerinden olan kalem, firma açısından oldukça yüksek bir geri dönüşüme sahiptir. Kırtasiye ürünleri içerisinde en popüler olan kalem modelleri;

  • Promosyon metal kalem
  • Promosyon roller kalem
  • Promosyon dokunmatik kalem
  • Promosyon plastik kalem
  • Geri dönüşümlü ve tohumlu kalemler
  • Promosyon fosforlu kalem
  • Kurşun kalemler

Promosyon Kalem Nerelerde Kullanılır?

Şirketlerin ve firmaların en fazla tercih ettiği ürünlerden olan kalem kolay dağılımı, hafif olması ve tüketiciye çabuk ulaşması sebebiyle en çok geri dönüşü alan ürünlerdendir. Tanıtımın bir parçası haline gelip kolayca her eve, her ofise kolaylıkla girebilir.

Promosyon Kalem Fiyatları

Promosyon ürünleri arasında kalem en uygun fiyatlar ile sunuluyor. Bütçenizi zorlamayacak ve bu özelliği ile de tercih nedeni olacak. Birçok renk ve modeli barındıran kalemlere ulaşım oldukça kolay ve pratik. Özellikle toptan alımlarda seçilen kalem miktarı arttıkça birim fiyat olarak en uyguna gelecek promosyon ürünlerinden bir tanesi olacaktır kalemler.

Çok az miktarlar ödeyerek promosyon ürünleri ile hem reklamınızın devamlılığını sağlayıp hem de küçük hediyelerle müşterilerinizi ve aynı zamanda çalışanlarınızı mutlu edeceksiniz.

adminadmin