Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 24-11-2020 07:27   Güncelleme : 24-11-2020 07:29

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan "Eğitimde Ülkemizi İleri Standartlara Kavuşturmanın Gururunu Yaşıyoruz!"

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

 

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı fedakârca yarınlara hazırlayan, emekleriyle öğrencilere yol gösteren öğretmenlerimiz, hepimizin hayatında iz bırakan çok özel bir yere sahiptir.

 

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu dönemde eğitimin aksamaması için önemli sorumluluklar üstlenen, uzaktan ve yüz yüze eğitim sürecinde gayret ortaya koyan her bir öğretmenimize şükranlarımızı iletiyorum. Salgın sürecinin sona ermesiyle, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin en kısa sürede okullarına kavuşmaları en büyük temennimizdir.

 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’mizin en öncelikli alan olarak gördüğü eğitimde son 18 yıllık dönemde kapsamlı reformları hayata geçirdik, öğretmenlerimizin çalışma şartlarını iyileştirdik, eğitimi teknolojinin imkânlarıyla buluşturduk, eğitim desteğiyle öğrencilerimizin yanında olduk. Özellikle kız çocuklarının eğitim hayatına katılımı için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Bugün gelinen noktada eğitimde ülkemizi ileri standartlara kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Araştıran, üreten, gelişime ve yeniliklere açık, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmek amacıyla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizi hürmetle selamlıyorum. Cumhuriyetimizin Kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN