Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-11-2017 16:23   Güncelleme : 10-11-2017 16:23

​Samsun Ülkü ocakları şapkadan tavşan çıkardı!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Kampüsler Başkanı Süleyman Ateş, almış olduğu güzel bir haberi twitter’da takipçileriyle paylaşınca en büyük Atatürk düşmanı oldu. Ateş’in en büyük kusuru ise 10 Kasım’da güzel bir haber alınamayacağını bilmiyor olmasıydı.

​Samsun Ülkü ocakları şapkadan tavşan çıkardı!

Almış olduğu güzel bir haber hakkında  "böyle güzel bir günün cumaya denk gelmesi.." şeklinde paylaşımda bulunan Süleyman Ateş’in paylaşımı büyük bir okus pokus numarasıyla  basına Atatürk düşmanlığı olarak servis edildi.

Paylaşımında Atatürk ile 10 Kasım ile alakalı olarak herhangi bir şey belirtmemiş olmasına rağmen Ateş’in Tweetinin nasıl Atatürk düşmanlığı olarak kabul edildiği merak konusu oldu.

Çıkan haberlerin ardından kamuoyunda Atatürk düşmanı olarak linç kampanyasına maruz kalan Süleyman Ateş ise, “Beni bilenler bilir, böyle bir şey yapmayacağımı, en yakınımdan en uzağıma her hangi birine sormuş olsalardı öğrenmiş olurlardı. Atmış olduğumu tweetin 10 Kasım’a denk gelmesinden dolayı beni Atatürk düşmanı ilan edenler nasıl bir zihniyet içindeler bunu da kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” şeklinde açıklama yaptı.

 

adminadmin