SAMSUN (AA) - Samsun'da geceden bu yana devam süren ve saatteki hızı 30 kilometreyi bulan rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi.
Kent merkezi ve ilçelerde dünden bu yana etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle trafik ve yön levhaları ile bazı elektrik direkleri ve ağaçlar devrildi, bazı binaların çatısı hasar gördü.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Yerleşkesi'nde gece bazı fakülte binalarının sacdan çatısı uçtu. Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde ise rüzgarın etkisiyle bazı tekneler battı.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, rüzgarın güney ve güney batı yönlerinden zaman zaman kuvvetli şekilde estiğini, gece saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiğini bildirdi.
Güncelleme (12 Ocak 2015, 14:30):
SAMSUN (AA) - Samsun’un Çarşamba ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.
İlçede dünden bu yana etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar nedeniyle suni çim sahanın etrafında bulunan tel örgüler hasar gördü.
Tel örgülerin yıkıldığı esnada sahada sporcuların olmaması ise büyük bir hasarı önledi.
















































































































































































































